Slovenija /slovenija/crna-kronika

Tragedija na Štajerskem: Umrla sta dva motorista

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 05:50 27.maj 2026.

Tudi lani smo v istem obdobju na našem območju obravnavali tri tovrstne nesreče," so dodali policisti s Policijske uprave Maribor. Na koncu stavka bi morali postaviti vprašaj ?Nacionalni program vizija Nič 2023- 2030 ?

• atamama 06:34 27.maj 2026.

Ja več tragedij ta teden. Pa krivda? Pa vzroki, o njih pa nič.... To da smo voznike enoslednih vozil naredili za ''mačote'' oziroma nadljudi s posebnimi pravicami pri upoštevanju CPP se ne govori. Ko sem opazil patruljo malo pred Igom ...prikaži večm in jo opozoril o divjanju motoristov par kilometrov nazaj pa? Policistka me je vprašala kaj bi rad, da počasno kolono prehitevajo motoristi, ker jim je vroče v oblačilih.... Pa razumi zakaj so smrtne žrtve, če ti tisti, ki bi moral uveljaviti zakon pokaže prst...

Garancija 07:13 27.maj 2026.

Motor je za današji promet smrt,nobeden nobenega ne šmirgla gonijo vsi ,aroganca na višku,ni čudno da je toliko nesreč

malonaokoli 08:01 27.maj 2026.

Lepo je videti motoriste, po švicarskih alpskih cestah jih je po 30 v skupinah, se pa držijo predpisov, ker so kazni astronomske za žep...cena tega užitka na dveh kolesih je vsekakor previsoka ob padcu.

• bobubob 09:29 27.maj 2026.

Sploh ni problem v vozilu ampak v ljudeh. Če bi bili vsi obzirni in prisotni tudi z mislimi, ne le s telesi, bi bilo nesreč zanemarljivo malo. Tako pa pešci pri prečkanju cest ne pogledajo nikamor ker buljijo v svoj ...prikaži več telefone (ne smejo me povoziti, imam prednost), vozniki pa, močnejši je avto, bolj izsiljuje, prehiteva kjer je fizično komaj mogoče, 'fu*k the common sense', motoristi sekajo ovinke, kolone prehitevajo da ti skoraj snamejo ogledalo - da ne omenim 'vetra v laseh', rolkarji, ej....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.