Slovenija /slovenija/crna-kronika
129 ogledov

Tragičen razplet: ovadili moža pokojne

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mp5 17:45 25.januar 2017.

Dobr Janez dejva rečt, da je možakar imel rad svojo ženo, a ni to pol dost velika kazen zanj, da bo celo življenje imel to svoje dejanje pred očmi, posledično pa tud otroc? A to štekaš? Ah, po mojem niti ...prikaži več ne, k niti ne veš kaj pomen koga imet rad.

• Žurnalček 18:09 25.januar 2017.

Da manjka in to ali bosa na ploščicah ali pa istočasnen dotik el.štedilnika in pomivalca , ki je bil pa pravilno uzemljen. Mene je s 16 leti stresla 3 fazna in to tako , da je prebijala stružnica in smo ...prikaži več se hecal , ker je fazenbrifer gorel , ko si ga dal tudi na jezik . Potem sem se pa slučajno naslonil še na rezkalni stroj in je bil šejk enih 3 sek. Ker niso verjeli, sem potem oba stroja spojil z medeninasto palico in je vrgel ven takoj varovalke . Jaz pa tisti dan nisem mogel nič , sam ležat sem šel v garderobo .

• kapibara 10:28 25.januar 2017.

Tako daleč ne bodo šli.. bo pa dobil pogojno zaradi omenjene ogroženosti !

• hešteg 10:29 25.januar 2017.

Mah, daj no....Osebno poznam precej primerov, kjer je prišlo do nesreče zaradi napačne napeljave. A je kdaj odgovarjal tisti, ki je poskrbel za takšno napeljavo? NIKOLI.

• Žurnalček 11:28 25.januar 2017.

Ne razumem , da se gre nekdo spraviti priključiti štedilnik ali kaj drugega , ne ve pa razvrstiti tri žice , oz. dve in stvar nulirati . Prej bi rekel , ker vidim , da pojma nima , da je ...prikaži veče priključil nov štedilnik enako kot starega , pozabil pa na žico masa-nula , ki je videti kot del tov. instalacije in ne potrebne dodatne instalacije oz. priključitve .

• kapibara 10:27 25.januar 2017.

Kdo je pa odgovoren za afero Jeseniška bolnišnica..??

skeptik 09:24 25.januar 2017.

Ja, in zdaj naj zaprejo še očeta, da bosta dvojčka ostala tudi brez njega.... Res žalostna zgodba.

• mp5 09:37 25.januar 2017.

Kot, da ni zadost štrafan, ko je ostal brez žene. Zdej bodo kaznoval pa še uboga otroka in ju po vsej verjetnosti dal v rejo, da bo zadoščeno "pravici". Saj ni res pa je...

Leon 10:00 25.januar 2017.

Takšna razsodba je KRIVOSODJE .

• hešteg 10:11 25.januar 2017.

Saj niso resni....A če nekdo umre, ko se udre led v jezeru, so potem tudi splošno nevarnost povzročili vsi, ki so prej tam drsali? Naše sodstvo vsak dan posebej potrjuje dejstvo, da smo banana republika.

• OneCent 10:21 25.januar 2017.

Mož je ZAVESTNO malomarno priklopil kovinski štedilnik na električno omrežje brez ozemljitve. Odgovoren je in pika!

• OneCent 10:57 25.januar 2017.

Torej si očitno "štromar", ki take stvari počne, ker drugače ne bi mogel vedeti takšne podrobnosti vzroka nesreč. Upam, da te bodo zasačili z roko v marmeladi.Še bolj verjetno pa je, da debelo nakladaš!

• Žurnalček 11:32 25.januar 2017.

Kaj ti misliš , da so 3 žice stratosferska tehnologija !

• k0libri 12:33 25.januar 2017.

Si bil zraven, da veš več kot psihiater o njegovi ZAVESTI? Taki pametnjakoviči ste dobri samo za kompost.

• Janez_53 12:36 25.januar 2017.

Imaš velike težave z razumevanjem napisanega! Zato se raje izogibaj komentarjem, ker se smešiš.

• Janez_53 12:39 25.januar 2017.

Ne bluzi neumnosti!

• Janez_53 12:41 25.januar 2017.

Torej po tvoje ženo lahko ubiješ brez kakršnihkoli posledic, če le imaš otroke??? Tako lahko razmišlja le butelj.

cvekalo 16:18 25.januar 2017.

Tu še nekaj manjka. Samo zaradi nepriključene ozemljitve se to ni zgodilo.

• Žurnalček 11:30 25.januar 2017.

Hja težko kaj rečem , sam če ne bi bilo ovadbe , bi se našel sigurno še nekdo , ki bi zanalašč tako priklopil el. aparat. Je pa tole zelo žalostno !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.