Česar Slovenci ne vedo. Sosed in najboljši prijatelj Grega LeMonda je bil malar iz Kočevja, ki je kot podjetnik uspel v ZDA in je spremljal LeMonda na vseh tekmah. To je bilo preden so LeMonda ustrelili s šibrovko. Kaj je… ...prikaži več bilo kasneje mi ni znano.
Pogi je že najboljsi vseh časov! To je dejstvo na katerega se bodo morali največji haterji navaditi! Tudi navijači od Rogliča! Ha..vsi Rogličevi navijači a ste videli kje je vas idol sedaj na lestvici? Pada..pada.., pada..in še kar pada! Pa… ...prikaži več saj padci so mu itak v krvi..lol 🤣😂😅
Pogi je pa še vedno prvi! In tam bo tudi ostal! 🏆💪💪💪
Česar Slovenci ne vedo. Sosed in najboljši prijatelj Grega LeMonda je bil malar iz Kočevja, ki je kot podjetnik uspel v ZDA in je spremljal LeMonda na vseh tekmah. To je bilo preden so LeMonda ustrelili s šibrovko. Kaj je… ...prikaži več bilo kasneje mi ni znano.
Moj sosed je bil z Armstrongom na kavi v gostilni na Dupleku...pa kaj potem? Človek je kot vsi ostali! Nić posebnega razen, da je grd!
Pogi je že najboljsi vseh časov! To je dejstvo na katerega se bodo morali največji haterji navaditi! Tudi navijači od Rogliča! Ha..vsi Rogličevi navijači a ste videli kje je vas idol sedaj na lestvici? Pada..pada.., pada..in še kar pada! Pa… ...prikaži več saj padci so mu itak v krvi..lol 🤣😂😅 Pogi je pa še vedno prvi! In tam bo tudi ostal! 🏆💪💪💪