Če je res, potem bi morala slediti zelo močna kazen. Bojim pa se, da je vse skupaj čas kislih kumaric, na kar me navaja zapis, da je mamo o dogajanjih opozorila kar ravnateljica.
Ko ne bi poznal teh mam in njihovih psiho profilov, bi še sam napisal kaj bebavega kot je tule primer pri večini. Mlade novinarke so znane po svoji pronicljivosti, Žurnal pa je tudi zanimivo orodje ali kar orožje, ko je… ...prikaži več to seveda treba. Z mamami delam, zato jih poznam dovolj, le nikomur ne smem povedati svojih zapažanj, ker so zaščitene in te pohodijo kot čreda bivolov, če nisi po njihovem okusu...
s tem se tudi jaz strinjam
Tudi na Obali je vsaj ena taka vzgojiteljica, za nagrado je še šefica. Ravnateljica pa kljub vsemu in v vseh letih ni ukrenila nič.
Kako je lahko ta "žival" vzgojiteljica??????????
verjetno pa gre človek pred sprejetjem na delovno mesto čez kakšna preverjanja oz. preglede, kjer se to takoj ugotovi
povsod pomočnice vzgojiteljic nimajo ustrezne izobrazbe
Če je res, potem bi morala slediti zelo močna kazen. Bojim pa se, da je vse skupaj čas kislih kumaric, na kar me navaja zapis, da je mamo o dogajanjih opozorila kar ravnateljica.
Ča je nekdo na ta način res trpinčil otroke ni kriva izobrazba, ampak psihopatska nagnjenja.
... Izvajala je telesno in duševno nasilje nad njimi," nas je zgrožena poklicala mamica - že kar vidim to mamico ;-)
Ko ne bi poznal teh mam in njihovih psiho profilov, bi še sam napisal kaj bebavega kot je tule primer pri večini. Mlade novinarke so znane po svoji pronicljivosti, Žurnal pa je tudi zanimivo orodje ali kar orožje, ko je… ...prikaži več to seveda treba. Z mamami delam, zato jih poznam dovolj, le nikomur ne smem povedati svojih zapažanj, ker so zaščitene in te pohodijo kot čreda bivolov, če nisi po njihovem okusu...