Svet

Začetek konca? Zaradi neprištevnosti bi odstavili Trumpa!

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 08:00 16.april 2026.

Američani so degeneriranci kar so dokazali z vnovično izvolitvijo Trumpa . Bog jim ni pomagal .

• sandi76 09:03 16.april 2026.

Skrajni čas, prej ga odstavijo , manj bo škode !

• Dieta 11:24 16.april 2026.

Res bi bilo bolje, za cel svet, da se ga odstrani. Pa vendarle ni dovolj nor, ker zdravniki trdijo, da je sposoben. Verjetno bo nadaljeval s svojim delom, z narcisoidno motnjo in dalje živel z blodnjami. TOREJ SLABO ZA SVET, DOBRO ZA IZRAEL.

• Ender3 13:38 16.april 2026.

Če ne bo šlo drugače ga bo nekdo zastrupil s svincem. Tako kot so to naredili z C.Kirkom..

• eeee 08:19 16.april 2026.

Muriji bi se morali znebiti obeh strank, ker sta obe isti qurac. Tudi "demokrati" so moralno popolnoma bankrotirani hlapci židovskega kapitala, ki skrbijo samo za svoje riti in za koristi liberalnih elit. Ne pozabit, da tudi oni dosledno podpirajo židovski ...prikaži več teror na BV in da se je genocid v Gazi začel pod senilnim. Drugo, kar bi morali, je odprava oz. temeljito reformiranje sistema financiranja političnih strank. Nic od tega se ne bo zgodilo, ker v US oblast že davno ni v rokah ljuctva, temveč v

• eeee 08:24 16.april 2026.

... rokah kapitalske mafije, ki preko politične korupcije nadzoruje politične procese, politiki pa so njene marionete. V urejeni državi ima ta svoje kapitalske elite, lobije in mafijo. V US pa imajo elite, lobiji in mafija svojo državo. Murica je dejansko ...prikaži več padla država, kjer je demokracija že dolgo samo kulisa in farsa.

• Caribou70 10:52 16.april 2026.

Spet en antisemitist smeti tu po portalu. Kaj res ne morete počistiti te fašistične nesnage?

• Ender3 13:36 16.april 2026.

Bebo prikletni ti boš drugim očital smetenje..Zakaj ne greš to počet na Noro24.

• eeee 14:02 16.april 2026.

Ooo, poglej nov židovski trol. Ta je celo tak imbecil, da niti termina ne pozna. Res jim gre slabo, kaksne slaboumne debile morajo angažirat. Poslušaj, ti govno židovsko, trenutno so židi sami največji nacisti. Naciji 1.0 bi bili ponosni na ...prikaži več njih. Židi namreč uporabljajo iste metode in govorijo isti rasistični jezik. Zdaj pa marš v pizdo materino, da se mi ne javljaš več pod mojimi komentarji. Tam si pisi svoje, mene pa pusti pri miru. Če mi imas kaj povedat, mi pa lahko daš naslov, pa se bova

• eeee 14:02 16.april 2026.

... na 4 oči zmenila. Govno ušivo genocidno

• Dieta 11:21 16.april 2026.

V ZDA pišejo, da je narcisoiden in blodnjav. Drži. In potrdilo..."Trump napovedal pogovor izraelskega in libanonskega voditelja. Bejrut o tem ne ve nič. ".. Pa saj smo vsi videli, da laže, pa vendar ga ima Janša za zgled.

• munja 17:10 16.april 2026.

Mogoče bo pa narava poskrbela za pomarančno bučo.

• cigomigo 17:14 24.april 2026.

Baje bodo slobodnjaki in levaki imeli nocoj pred titovim spomenikom u Velenkovcu kolektivno pušenje desničarjem pod pretvezo,, da bi jih s pušenjem spravili v levi pol. Baje bodo ves čas vrteli pesem ,,,grem na kolena, pa makar mravlencu v rit ...prikaži več gurali polena,, samo da zjebejo Janšo, Ali mislite da je to pošteno, da bi levaki s pušenjem prišli na oblast

• Rim 08:40 16.april 2026.

Tisti, ki se ga bojijo zaradi grožnje z odvzema privilegijev, si res želijo tega. Pa bodo morali čakati še par let in upati, da do takrat preživijo in da bo potem za njih bolje.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.