Svet

Trump FBI poslal v Georgio, dejanje označili za "napad na volivce"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dieta 15:25 29.januar 2026.

Ameriški sodnik v zvezni državi Minnesota je začasno prepovedal pridržanje in aretacije beguncev, ki čakajo na dovoljenja za stalno prebivanje v ZDA. Obenem je administraciji naložil, da že pridržane begunce izpusti.

• Jernej65 16:12 29.januar 2026.

In bebavi Tramp bo 5 let po teh volitvah sigurno s prevaro dobil tistih manjkajočih 11000 glasov, da bo lahko lajal kako so ga okradli. Debilu se je popolnoma utrgalo.

mahatma2 14:32 29.januar 2026.

Oranžni ne bo prej nehal , da lahko pride do državljanske vojne. Za ljudi bo to hudič , za ostali svet pa morda blagoslov , ali pa tudi ne , vsekakor pa bo premik v EU na bolje.

• Ender3 22:23 29.januar 2026.

Poleg vseh zdravstvenih težav postaja Trump vedno bolj paranoičen..Ne bo preživel mandata tudi zaradi drugih stvari, ki jih zavestno počne..Podpora mu pada tudi med republikanci in to bi ga moralo še posebej skrbeti..

• ender3 22:44 29.januar 2026.

so mi rekli v ormoži da ne smem piti če jemljem zdravila Ker ko sem trezen sem že kar dober, ko pa pijem in zdravila jemljem pa postanen butast in zagrizen GOLOBIST

• ender3 22:45 29.januar 2026.

so mi rekli v ormoži da ne smem piti če jemljem zdravila Ker ko sem trezen sem že kar dober, ko pa pijem in zdravila jemljem pa postanen butast in zagrizen GOLOBIST

• ender3 22:46 29.januar 2026.

Tovia 17:33 29.januar 2026.

Iščeš dekle za eno noč💋? Dobrodоšli - https://sex21.fun

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.