Mi pa ne prenesemo vašega bebastega nabijanja z nebulozami.
Ste spet že začel nabijat proti ponovnemu zmagovalcu ZDA volitev..
Glede na to kako nora je Amerika, me niti ne bi čudilo.
Vidi se da tvoj Trump butast, kako naj mu da roko, če torbico drži v roki ? No če bi že imel namen pomagati, potem bi jo moral prijeti pod roko.
@ mph - Potlej se ne čudiš Sloveniji, kaj vse voli že vse od 45 naprej..
Kaj si novinarji vse izmislijo , ne moreš verjeti. Malanija NI ODRINILA Trumpa ampak je z roko zadržavala krilio, da ji ga veter ne dvigne in to je vse ! Pizdontarji ne pa novinarji !
Prvi šok za kriminalce, Trump bo izgubil na volitvah. Modro Frankinjo in Sevniško klobaso pa si lahko zataknete v posrane spodnjice. BlackTie Press.
To je pa tako, če si egoist.
Ga ma že pun kurac tegale graužlna oranžnga!Čim prej nej gre za bratom,da bo mir na zemlji!
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Mi pa ne prenesemo vašega bebastega nabijanja z nebulozami.
Ste spet že začel nabijat proti ponovnemu zmagovalcu ZDA volitev..
Glede na to kako nora je Amerika, me niti ne bi čudilo.
Vidi se da tvoj Trump butast, kako naj mu da roko, če torbico drži v roki ? No če bi že imel namen pomagati, potem bi jo moral prijeti pod roko.
@ mph - Potlej se ne čudiš Sloveniji, kaj vse voli že vse od 45 naprej..
Kaj si novinarji vse izmislijo , ne moreš verjeti. Malanija NI ODRINILA Trumpa ampak je z roko zadržavala krilio, da ji ga veter ne dvigne in to je vse ! Pizdontarji ne pa novinarji !
Prvi šok za kriminalce, Trump bo izgubil na volitvah. Modro Frankinjo in Sevniško klobaso pa si lahko zataknete v posrane spodnjice. BlackTie Press.
To je pa tako, če si egoist.
Ga ma že pun kurac tegale graužlna oranžnga!Čim prej nej gre za bratom,da bo mir na zemlji!