Svet
16 ogledov

Trump napovedal, kaj bo storil takoj po prisegi

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 20:01 23.november 2016.

    Kaj bo naredil ? Najprej bo začel z javnimi deli , za katere bo rabiil kredite. Ker USA svojega nimajo , bo $ zelo iskana valuta na bančnem trgu , dvignile se bodo obresti in za zadolžene države , bo ...prikaži več nastala še hujša kriza , zlasti za naftne , ki bodo prisiljene da nafto zopet računajo v $ . Vse to je Reaganizem , z razliko porabe denarja , ne v orožje - vojna zvezd - amppak j javno dobro . Že samo s tem bo zopet USA velika ! Sledi preklic trgovinskih sporazumov , kjer pa ne bo mogel preklicati , pa bo uveljavi protidampinški zakon in nabil Kitajcem tudi 500% carine , če bo računica tako pokazala. S tem bo prisilil USA firme , ki so preselile proizvodnjo na Kit. , da se vrnejo , kajti dumping bodo morale plačevati firme iz svojih dobičkov , kar pa ne bo znesel in bodo proizvodnjo vrnili v USA v obsegu , pokritja samo USA trga. Tu si lahko obeta 1m del mest , kakor tudi od njih davke. Če bo in bo , ker je zakon tisti , ki ne dovoljuje ilegalcem bivanje v USA , pregnal nazaj vse brez dov

  • allstarr111 08:44 22.november 2016.

    Pri raznih regulacijah bo pravilo to, da bodo za vsako novo regulacijo morali ukiniti dve staritakega bi rabli pri nas NUJNO

  • Plavi-mil 10:11 22.november 2016.

    Pameten človek, režimske medije je dal na stran, tako kot pri nas JJ, če niso imeli dobre besede zanj med volilno kampanijo, tudi ne bodo dobili intervjuja, tako je treba z pristranskimi mediji, pa se jih bo kaj prijelo, mediji ...prikaži veči niso zato, da forsirajo eno politično opcijo ampak , da objektivno poročajo, pa naj bo pri nas ali v ZDA.

  • mph 11:38 22.november 2016.

    Khm, tvoj JJ obvladuje večino časopisov, ki so vsi režimski. Njegovega režima. Drugače pa ne zveni slabo, kar je zgoraj povedal Trump. Se pa nikakor ne strinjam s povečanjem onesnaževanja, ker bodo plačevali račune danes in jutri rojeni. Za to pa ni opravičila.

  • Zmago 21:28 22.november 2016.

    https://www.youtube.com/watch?v=dXnc2unP3Gs

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:21 23.november 2016.

    Vprašanje kaj bo dejansko naredu. Sam če misl da bo lahko spet na polno onesnaževal naj se kr priprav na bolj bolno prebivalstvo in s tem povezano manjšo produktivnost.

  • Žurnalček 20:02 23.november 2016.

    nadaljevanje : , pregnal nazaj vse brez dovoljenj , je to novih 3m del. mest v kmetijstvu in živinoreji in pa zopet od njih davki . Nerodno pa je , da kakaor se bo dvignila USA , za isti procent ...prikaži več bodo padle vse ostale države . In USA bo zopet "velika" na osnovi posojil posojil ,kar je skregano z zdravo logiko , ampak tako je na tem svetu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.