Obstaja dokumentarec o rabotah Trumpa in Putina z naslovom "Rdeča senca nad Belo hišo: Trump in Putin pod žarometi" .Zanimivo za vse ,ki želijo razumeti svetovno politiko .
Tale Trump in moja soseda izgledata ista ptiča. Soseda ''vrti gobec'', vtika se vsepovsod, ko pa ''zaglibi'' mora pa mož hoditi se opravičevat in gladiti situacijo. Kdo je že iz Slovenije on ali žena? Ker po obnašanju bolj on.... babenavičuvsevedopress
Za njegovo osebono vojno? Ne hvala....
Mi mu sporčamo, Dupstler začel si godljo in sam si skuhaj recep za tvoje želodčne težave....in glavobole....
A zazo ker EU...j*** v glavo in ima nas vse za norce? Samo povem...
Zakuriš, potem pa prodajaš gasilsko opremo in pričakuješ za to še pohvalo? In glej čudo, v tej idiokraciji jo tudi dobiš. Morda celo Nobelovo za mir.
Obstaja dokumentarec o rabotah Trumpa in Putina z naslovom "Rdeča senca nad Belo hišo: Trump in Putin pod žarometi" .Zanimivo za vse ,ki želijo razumeti svetovno politiko .
Imaš kakšno povezavo do dokumentarca..Sicer si jo poiščem sam, če seveda obstaja..
Tale Trump in moja soseda izgledata ista ptiča. Soseda ''vrti gobec'', vtika se vsepovsod, ko pa ''zaglibi'' mora pa mož hoditi se opravičevat in gladiti situacijo. Kdo je že iz Slovenije on ali žena? Ker po obnašanju bolj on.... babenavičuvsevedopress