Jest mislm da bo prišel dan, ko bodo začeli novinarji za svoje klobasanje ki ga niti rej ne preverijo oz jim ni mar če je res, oni samo objavijo v upanju na čimveč klikov, kar pomeni več $€ Ko bo… ...prikaži večo pa prvi ali prvi portal plačal cifro bo pa zadeva malo boleča. Dejansko ne vem zakaj vedno treba pljunit, ene dobre novice niste še objavili ne od njega ne od nje, samo pofl in pluvanje. Mogoče pa vas kupi in odpusti ter pošlje na zavod.
Jest mislm da bo prišel dan, ko bodo začeli novinarji za svoje klobasanje ki ga niti rej ne preverijo oz jim ni mar če je res, oni samo objavijo v upanju na čimveč klikov, kar pomeni več $€ Ko bo… ...prikaži večo pa prvi ali prvi portal plačal cifro bo pa zadeva malo boleča. Dejansko ne vem zakaj vedno treba pljunit, ene dobre novice niste še objavili ne od njega ne od nje, samo pofl in pluvanje. Mogoče pa vas kupi in odpusti ter pošlje na zavod.
Nekja najbolja normalnega, da se s tastom kdaj pa kdaj "sfajtaš".. jest sem se..
Kdo je zet in kdo tast, bi pa novinar moral vedeti.
pište rajš zakaj Šarec niti informacijski pooblaščenki ne odgovarja. Ker se je zaštrikal v lažeh s celo vlado vred.
David F Jug, ste pa na nivoju Fetihove!
Ne bi jaz en uro bil na plečih Trampa.
Po, pejt pa v štalo, na pleča plečeta..
Nekaj čisto normalnega,če že živiš na moj račun,da pa pihneš še moje odslužene gate je pa too much....