Svet
5247 ogledov

Nekdanji tesen sodelavec Trumpa: "Kot da bi mu stališča napisali v Kremlju"

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Idioti 12:24 13.februar 2025.

Kdorkoli misli , da bo ta medsebojni dogovor narejen adhoc se dobro oz.ogromno moti. UA bo razdeljena po reki Dnjeper na 2 polovici . Dnjeper je v tej ravnici edini fortifikacijsk-obramni objekt , ki zdrži naravno obrambo pred iznenadnem napadu ...prikaži večdu na Rusijo . In tu bo meja in na tej meji bo RUSKI VOJAK ne pa angleška gnila sodrga , drugje v teh okoliščinah in samem terenu ne more biti ! Vsa daljna razmišljanja, bodo pa pravilno samo, če bodo izhajala iz prej povedanega . 500.000 Rusov je padel!!

• optimist11 11:53 13.februar 2025.

V prednosti so države, ki imajo dolgoletno vladavino istih ljudi. Putin si je nastavil zunanjo politiko ob nastopu funkcije. S svojo potrpežljivostjo in stalnim oboroževanjem si je pridobil prednost pred zahodom, kjer se v imenu demokracije vsakih nekaj let menjajo ...prikaži več vlade in s tem zunanje usmeritve. Najlepši dokaz je popoln kolaps EU ob glasnih razmišljanjih Trumpa.

Antikrist9 11:15 13.februar 2025.

Ukrajino naj si razdelita Rusija in Poljska, Ukrajince pa lahko Trump preseli v Guantanamo. Problem rešen, hehehe.

• bobubob 11:41 13.februar 2025.

Trump bo samo saniral, kar je posvinjal Biden in njegovi jedrno odgovorni evropski hlapci, skupaj z največjim petokolonašem današnjega časa - Zelinskim. Prej bo opravljeno, več teritorija bo ostalo Ukrajincem oz. komurkoli, ki bo tam živel - glede na to, ...prikaži več da je veliko Ukrajincev dezertiralo oz. ni hotelo braniti domovine, kot pravi sam Zelinski. EU pa naj se sama nato dogovarja s Putinom, bo še zanimivo videti te gliste klečeplaziti pred njim....

Slayer 19:13 13.februar 2025.

Sedaj se vidi kako je Bruselj zavozil vse to z Rusijo in Ukrajino,kot prvo bi lahko preprečil vojno že prej,če bi se držali sporazumov,ohranili bi dobre odnose z Rusijo,tudi kar se tiče energentov,sedaj bosta pa ravno Amerika in Rusija odločali ...prikaži več o vsem in si delila dobrine Ukrajine,ter usluge za končanje vojne,EU pa bo zopet potegnila kratko,ki je ogromno vložila v Ukrajino,totalna zguba in nesposobnost teh Bruseljskih politikantov.

• Idioti 11:31 13.februar 2025.

Avtor Da.B.@ Mogoče bo pisala izhodišča za mir Fukjonka al pa Kurčelajnova ? Mogoče bi Angleži ki so glavni krivci za vojno dodali kakšen svoj amandma al pa se šli na koncu mirovne sile ? Da.B nisem ti jaz kriv ...prikaži večv , če si moral al pa ne, trobiti v isti rog 4 bab EU, pa si mal zglajzal možgančke in se čudiš nečemu toliko , da se jaz tebi čudim . Lahko pa prečitaš moj včerajšnji večdelni komentar , kako stvari na bojnem in polju za mizo stojijo . Pa ne se čudet od kje to vem , sem pač Ruski vohun .

Leon 12:06 13.februar 2025.

Ti si idiot !

• Idioti 12:43 13.februar 2025.

Prjatu, ni mi to prva vojna , pa da ne vem kaj bo, kajti prvo sem preživel na sovražnikovii strani , pa nisem niti za hip pomislil , kljub ogromnemu farbanju njihovega lastnega naroda , da bo izhod kakršno koli ...prikaži veči drugačen ,kot samostojnost SLO . Kot sem Mladića osebnostno opredelil kot težkega šizofrenika od prvega dne tam 1988l. tako sem tudi Zelenskega osebnostno opredelil v isto skupino ,s tem da je ta še narkoman . SLO zdravniško društvo ,pa ni sposobno predstaviti svoje strokovno mnenje o Z

• Jernej65 15:27 13.februar 2025.

No da si ti Idiot je že vsem jasno in si to že tudi dokazal, da je pa Zelenski narkoman pa najprej dokaži in ne ponavljaj samo Putlerjevo propagando.

• Idioti 19:34 13.februar 2025.

Leon@ Vem da ne veš , ne bom rekel , da si zaostal , samo informiraj se , kako so v Antični Grčiji rekli osebam svobodnim državljanom , ki se niso želeli ukvarjati s politiko !

• Idioti 19:41 13.februar 2025.

Jernej 65 @ Pri meni ni nikakršnje propagande , niti navijanja za katerokoli opcijo ampak gre samo za dejstva , ki imajo zadaj zg. razloge in pravico . Vidiš mene so Rusi nagonil iz ČSSR 1974. l zaradi karikiranja Rdeče ...prikaži veče armade , nikoli nisem bil v Rusiji samo vem pa da je sistem v Rusiji za narod , na Zahodu pa za kapital . Zakaj sem za Ruse . Poglej si video Ruske in USA podzemne , poglej si ulice USA mest s klošarji in Ruske ul. brez njih . Šizofrenik in narkoman je pa moja diagnoza Zelens

• Kmodri_ 11:11 13.februar 2025.

Saj so ga! Dumpler si želi le biznisa, ostali mu je malo mar!

• Juliaiu_3881 22:27 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• valter677 08:56 21.februar 2025.

Zelenski mali neizvoljeni diktator.Naj se obrne na norega Angleža Yohnsona, bosta sigurno našla rešitev.Ha, ha, ha...

• Jernej65 11:09 13.februar 2025.

Svet so prevzeli diktatorji. Kitajska, ZDA, Rusija si bodo poskušali razdeliti svet po svojem okusu. Nič dobrega se nam ne obeta.

• Idioti 11:41 13.februar 2025.

Niso svet prevzeli nikakršnji diktatorji amapak želijo največji trije eliminirati diktatorčke -bolnike - iz vseh dvorišč sveta. Če nekdo želi zopet uveljavitev mednarodnih odnosov ,ki so jih uničili mali Hitlerji , nikakor ne pomeni diktatorstva ampak vrnitev na zdrave diplomatske ...prikaži več uzance in po uveljavitvi le teh iti naprej !Da ne bi Nemška vohunka dodala kakšen amandma, ko pa še bajte ne zna kupet ! Ena pozitiva pa je ! Eliminirana je GB !!! Nema više lava, crko lav in njegovo hujskanje po svetu

• Jernej65 12:31 13.februar 2025.

Idioti, seveda metanje Palestincev v morje in izbris Gaze, je zate pravica velikih. Izbris Ukrajine je zate pravica velikih. Prevlada Izraelcev s pomočjo zmešanega Trampa je zate poštenost. Zasedba Grenlandije v dogovoru treh največjih diktatorjev, je zate pravica. Neupoštevanje ostalega ...prikaži več sveta je zate poprava krivic. A si še lahko večji Idiot.

• Idioti 20:06 13.februar 2025.

V svetu je reševanje veliko problemov naenkrat , prineslo samo v nadaljevanju škodo . Treba je najprej rešiti največji problem in to je UA . Rešiti ga , do najmanjše podrobnosti in odgovornosti in ko ga podpišejo na njegovi osnovi ...prikaži več reševati ostale , zopet enega po enega. . Da ne bo pravičen sigurno ne bo , bo pa zato trden brez možnosti pritožbe . Kot je SSSR za 20 m padlih Rusov dobila pol EU , bo sedaj dobila za pol milj. padlih Rusov , pol UA ! Drugače sporazuma sploh ni možno zaključiti !

• Jernej65 22:48 13.februar 2025.

Idioti, brez Ukrajine in brez Evrope dogovora ne more biti. Dva največja svetovna diktatorja, ne moreta odločati o Ukrajini, pika.

Slayer 06:36 14.februar 2025.

IQ20 retard vseh retardov,veselo sebi tala +,kako primitiven si, pokažejo vsi tvoji komentarji, ki so brez repa in glave,ter napisani na nivoju predšolskega otroka!!!

• Kmodri_ 10:43 13.februar 2025.

Jasno, saj so ruski pisatelji znani po romanih, npr. Vojna in mir po Putlerje! Predatte se in mi bomo okupirali še večji del EU! Outlet bo Dumpsterju v zamenuo prepustil Arktični krog!

• Idioti 11:52 13.februar 2025.

Artičnik je že zaseden in ga noben nobenemu ne bo prepustil . ZDA pa do tja ne more prej, predno ne zgradi vsaj 10 atomskih ledomilcev . Bo pa prepuščena ZDA zahodna polobla, Panama, Grenland , Canada , Mehika , ...prikaži več, Evropa pa dana Rusiji , kot garancija za nezmožnost ponovnega napada na Rusijo , katerokoli EU države skupaj ali posamezno . Tako jih bo strah , da bodo dajal 20%BDP za orožje , ne samo 5 , ZDA pa kasirala miljarde ! Tu je pa še MAO , ki se mu mora dati njegov del odgovornosti za mir .

• Idioti 12:02 13.februar 2025.

Slovenci bomo lahko srečni , če bomo v tistem drugem delu naslova knjige . Vem pa zagotovo da bodo Hrvatje , Nemci , Poljaki in Baltik v prvem . Skoraj nas je nemška vohunka pripeljala pod kiklo Nemčiji , pa ...prikaži veča ji ni ratal in upajmo , da jo bo SOVA , ki tako rada lovi nas Ruske vohune , končno prasico le zahaklala ! Čitam , Hrčki dajejo 200m€ za UA , zgleda da ne vedo , da je Trump zmagal . Aja pa Banijo in ZG še niso popravili od potresa izpred 5 let , narod pa tiho !!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.