Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plač0 znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku.
To počnem ..... >>>>>>>>>> www.DouCash.Com
Njemu je vseeno, ko se je on okužil so ga napumpali s toliko in takšnimi zdravili, ki si jih 90% Američanov ne more privoščiti. Ni problem s polno ritjo srat.
Bravo, nekdo ima še jajca, da covid fašistom pove kar jim gre.
Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plač0 znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem ..... >>>>>>>>>> www.DouCash.Com
Bravo Trump, te podpiram in sec1000% strinjam s tabo o velenategu sveta zaradi navadnega prehlada, bravooo Trump.drzim pesti da zmagas!
Njemu je vseeno, ko se je on okužil so ga napumpali s toliko in takšnimi zdravili, ki si jih 90% Američanov ne more privoščiti. Ni problem s polno ritjo srat.
Seveda je rešitev. Zato je rešil sam sebe, ostale pa zmerja in zaničuje...
Po moje se je zlagal. Jaz sem nekje slišal da so dobivali po 2000 milijonov dolarjev več in sem prepričan, da je to prava resnica.
Kaj je pizdek mamin, si se že napapcal mlekca? Zdaj pa spet počivad, covid ti diha za ovratnik.
maresem, te svoje nebuloze na osebnem nivoju boš moral ponavljati do smrti, ker mene to ne moti...