Trump je sporočil. Govno oranžno , Tule se absolutno brez veze duva in napihuje v isti sapi pa grozi Islandiji in Panami , da jih bo napadel, če ne bo tako kot on hoče. V glavnem bolj vulgarno povedano Trump… ...prikaži večp ga Putinu lahko popuši , če mu bo Putin dovolil . Enako je v v seh vprašanjih , pri katerih se politiki duvajo in delajo račune brez krčmarja , se pravi brez Putina.
Trump je sporočil. Govno oranžno , Tule se absolutno brez veze duva in napihuje v isti sapi pa grozi Islandiji in Panami , da jih bo napadel, če ne bo tako kot on hoče. V glavnem bolj vulgarno povedano Trump… ...prikaži večp ga Putinu lahko popuši , če mu bo Putin dovolil . Enako je v v seh vprašanjih , pri katerih se politiki duvajo in delajo račune brez krčmarja , se pravi brez Putina.
Trump na 3/4 sveta nima nobenega vpliva. Bi pa rad bil voditelj celega sveta, Daleč od tega.
V ZDA je med razvitimi državami največ revščine na svetu.
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Ko bi še vsaj morilski Putler imel toliko pameti. Ne, on rabi kaos, ker drugače je konec z njim.
Odloči se ze enkrat, ali je oranžni budala ali je pameten
Orfanžni je budala, morilski Putler še pa večja. Malo pameti sem pripisal Indiji in Pakistanu, ki sta ugotovila da je vojna samo trpljenje.
Ti že celo življenje ugotavljaš,ampak si žal na koncu še vedno retardiran kreten!!!
Kaj je Vonder naci kuzla, a ne gre brez mene, sem tvoja nočna mora. Ubogi revček.
Noup,si le en nepomemben kreten!!!