Zanimivo, jebe cel svet in vsi se pustijo namesto da bi skupaj stopili in spravili v kot ameriško gospodarstvo. Zakaj neki? Kaj so provizije tako visoke, mora biti, ker VDL tvorno sodeluje z nasprotno stranjo....
Tudi mi Ljubljančani bi morali od primorcev zahtevati odškodnine ko budale kurijo primorske gozdove in nam s tem onesnažujejo ozračje ,, Če že kurite svoje gozdove dragi primorci,, tudi dim in trde delce obdržite na primorskem
De b il.
Če bi jaz to rekel v gostilni bi me ven vrgli.
Zrel za psihiatrijo je
On je že PREZREL za psihiatrijo.
Jp, je že goreč....
Tipu se že blede, ko samo pomisli na jesenske vmesne volitve..Bo koga že v naprej obsodil, da se meša v ameriške notranje zadeve?
Zanimivo, jebe cel svet in vsi se pustijo namesto da bi skupaj stopili in spravili v kot ameriško gospodarstvo. Zakaj neki? Kaj so provizije tako visoke, mora biti, ker VDL tvorno sodeluje z nasprotno stranjo....
Tudi mi Ljubljančani bi morali od primorcev zahtevati odškodnine ko budale kurijo primorske gozdove in nam s tem onesnažujejo ozračje ,, Če že kurite svoje gozdove dragi primorci,, tudi dim in trde delce obdržite na primorskem
Kretenoid oranžni. Kar naj. 10000% carine naj uvede na vso robo s celega sveta.
Sedaj je potrjeno... Oranžnemu se cvrejo možgani....in se mu kadi...
Popravek: slama namesto možganov...