Avto
10725 ogledov

Obeta se kaos, tri leta del na najbolj obremenjenem odseku avtoceste

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • SlavkoKrizman 07:47 12.december 2025.

Medtem pa kitajci 200 km naredijo "čez noč".....pri nas pa 100 aneksov in 3 leta jebanja naroda v glavo

Garancija 08:39 12.december 2025.

Ravnokar so odprli dragomer,zdaj bodo pa spet razdiral,samo da vas fukajo v glavo,ne morem drugače povedat,in to tri leta,pa da jim je mat

• ahoteec 08:50 12.december 2025.

No, no,... Pri tem izvozu je tretji pas dejansko že predviden, tako da bo dodatnih del tam pa res minimalno.

• maček 08:49 12.december 2025.

3 letna korupcija. Banda lopovska.

jezeran 09:04 12.december 2025.

Kar poglejte, kaj sem napovedal ko so delali protihrupno ograjo. To bi morali takoj dokazati kot korupcijo v DARSU. Že takrat bi lahko vse to naredili, ne zdaj bodo vse spet razkopali in delali na novo. SVINJARIJA, da ni večje. ...prikaži več Mislim to protikorupcijsko skropucalo imamo samo za okras, pa še nič ne morejo. Policija je pa tudi samo za okras

• blayo 15:22 12.december 2025.

A si prijavil korupcijo? Si klical policijo? Ne, na Ž24 jokaš za vsako stvar.

• Puklastimiha 08:53 12.december 2025.

Kar se enkrat volite te voluharje !

Dedi 09:51 12.december 2025.

Linhartovo v Ljubljani so delali več kot 3 leta, s takim vodstvom in delavci pa avtocesta ne bo narejena niti v 10 letih. Če bi dali tujemu podjetju (ne balkancem), bi bila gotova v pol leta. Na lastne oči sem ...prikaži več videl v Angliji, ko so 5 km ceste odstranili in na novo naredili čez vikend. Levičarstvo pa je čisti potop!

• blayo 15:26 12.december 2025.

Jaz sem to tudi v Sloveniji videl. Levičarstvo/desničarstvo nima nobene zveze z gradnjo cest.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.