Montažna hiša se lahko podraži tudi, ko je pogodba že podpisana..... lahko pa tudi ostanete brez vsega ,kar omogoča slovenska zakonodaja .
Problem je pravna država . Spomnim se naselja Zbiljski gaj !
Google zdaj plačuje od 160 do 180 evrov na uro za spletno delo od doma. Temu delu sem se pridružil pred 4 meseci in sem v prvem mesecu od tega dela zaslužil 27548 EUR. Enostavno in enostavno opravljanje dela in… ...prikaži večn njegov zaslužek je ogromen. zdaj ga delim z vami, zato lahko poskusite tudi vi.
Tu sem začel ......... >>>>>>>>>>>
Google zdaj plačuje od 160 do 180 evrov na uro za spletno delo od doma. Temu delu sem se pridružil pred 4 meseci in sem v prvem mesecu od tega dela zaslužil 27548 EUR.
Tu sem začel ......... >>>>>>>>>>>
Montažna hiša se lahko podraži tudi, ko je pogodba že podpisana..... lahko pa tudi ostanete brez vsega ,kar omogoča slovenska zakonodaja . Problem je pravna država . Spomnim se naselja Zbiljski gaj !
Cene gredo pocasi v nebo ..... zakaj le malo se zamislite ...... vracanje na taksen al drugacen nacin nekako treba to opravicit
Kakšne podražitve no... Les je od maja izgubil 70% vrednosti... kvečjemu bi morale biti montažne hiše zdaj najmanj 15% ceneje
a to misliš drva?
Google zdaj plačuje od 160 do 180 evrov na uro za spletno delo od doma. Temu delu sem se pridružil pred 4 meseci in sem v prvem mesecu od tega dela zaslužil 27548 EUR. Enostavno in enostavno opravljanje dela in… ...prikaži večn njegov zaslužek je ogromen. zdaj ga delim z vami, zato lahko poskusite tudi vi. Tu sem začel ......... >>>>>>>>>>>
Google zdaj plačuje od 160 do 180 evrov na uro za spletno delo od doma. Temu delu sem se pridružil pred 4 meseci in sem v prvem mesecu od tega dela zaslužil 27548 EUR. Tu sem začel ......... >>>>>>>>>>>