Svet
38 ogledov

Tudi gledanje ni več zastonj

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 07:41 27.marec 2013.

    Dobra odločitev trgovca...Na primer zurnal dela tako že cel čas. Če je članek dober ali slab, imaš zraven reklame in "plačaš" tudi samo z ogled slabega.

  • JackD 23:37 26.marec 2013.

    No, to pa sploh ni res. Nepremičnine inavtomobili so pač take stvari, za katere človek zapravi kar veliko denarja in jih nima samo za en teden. Zato se pač hoče prepričati, da se je res odločil za najboljšo varianto. <br ...prikaži več />Sicer pa, tudi meni bi bilo sumljivo, če bi nekdo prodajal 14dni star avto...

  • mijaliza 08:00 27.marec 2013.

    resne agencije se že poslužujejo tega da je treba ogled plačatavto za , pa glej ga zlomka tudi ti so to ukinili, ker so ugotovila da tako še manj prodajo.....kajti ljudje, ki imajo partnerja pač ne kupijo vsake luknje v ...prikaži več kateri bodo vzgajali otroke, ampak vsako dobro pregledajo, če ustreza okolica, javni prevoz, lega stanovanja itd...sej tisti ki ste dali to skoz vete o čem govorim, ker mene še to čaka pa nisem nič vesel hodit okol pa stanovanja gledat, če dobim pa za isto ceno 15 let staro hišo

  • allstarr111 21:44 26.marec 2013.

    Tole bi mogli uvest pri prodaji vozil in nepremičnin, tako pa karkoli od tega prodajaš se ti najavi par folka in pridejo na kako ogled, a v bistvu jim je to izlet, pač malo da se razgledajo ipd. al pa ...prikaži več jih pride cela četa gledat en avto in pol se ti pri novem avtu mečejo pod avto, gledajo lufte med pokrovom in blatniki, ter študirajo da je bil en blatnik štrihan, a avto star 14 dni :) Jebote pamet.

  • allstarr111 07:25 27.marec 2013.

    Zakaj sumljivo ? Če ti je sumljivo ga pač ne prideš gledat al kako ? Se pravi tudi če je sumljivo, le da je poceni :) Se ti zdi sumljivo ko nekdo prodaja čisto novo še nikoli vseljeno stanovanje ali ...prikaži veči hišo ? Gre za to da folk hodi firbcat in zabijat čas, večina pa hodi tipat, če morda nisi v denarni stiski in bi zadevo dal za 50% vrednosti. Če pa bi morali plačat npr. 20 evrov za ogled stanovanja bi bilo to zame cool. ker tudi so samo firbci nisem zabil ene ure zastonj, in imam na koncu plačano kosilo + kako pijačo :)

  • BepaJoseph 07:27 27.marec 2013.

    Super ideja! Predlagam,da za vstop v trgovske centre pričnejo zaračunavati vstopnino,ki bi se v primeru nakupa povrnila. Trgovci bi se lahko posvetili kupcem,racionalizirali osebje, "sprehajalci" pa bi mogoče počasi spoznali,da je morda bolje oditi na sprehod v naravo...

  • Matjaž Sinan 08:29 27.marec 2013.

    jozek D.S tem si garantirano uničuješ "ugled". Tipično razmišljanje - jaz pa že ne bom delal nekaj, od česar nimam profita. Zato pa je tako, kot je. Tudi trgovci NOVIH avtomobilov so večinoma isti. Pred leti sem prišel ...prikaži več v ******salon, pa me je trgovec pogledal od nog do glave in ocenil, da jaz njihovega avta že ne bom kupil, saj očitno ne izgledam prav. No, nisem ga dobil na test in ničesar. Kaj sem storil? Pač šel v drug salon in dobil pravilno "postrežbo", korektni odnos, ter se odločil za nakup in vsakemu tudi priporočal ta salon, medtem, ko tistega prvega vsakemu odsvetujem. Meni je konec koncev vseeno, kje kupim, samo, da je odnos in vse ostalo na mestu. Trgovcem pa ne bi smelo bit. Tudi, če pride najbolj razcapan človek v salon, ga ne more odpraviti na hitro, saj ne ve, kdo je in kaj je. Z nepravilnim odnosom si samo pljuva v svojo skledo in, če je njemu, kot trgovcu vseeno, je meni zanj še toliko bolj.

  • dragec 08:48 27.marec 2013.

    TUDI SEX DOMA NI ZASTONJ!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.