Svet

Tudi v Sloveniji priljubljena trgovina zapira poslovalnice po celotni Evropi

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 20:20 15.februar 2026.

Nikoli nisrm bil v nobeni kik trgovinitorej ni priljubljea.lažete. Če bi bila priljubljena,je nbi zapiral.preprosto.

• 4krogci 22:48 15.februar 2026.

v Kiku sam La Toya nabavlja cunje za svojo službo!

• fr33sat 21:15 15.februar 2026.

Kik, Pepco, Tedi.... Ponudba podobna kot na "bolšjaku", sam da se ne moreš cenkat za ceno. Nobene škode, če vse zaprejo, razen za delovna mesta.

StarMačk 22:11 15.februar 2026.

Da ne rabiš študirat kaj boš dal gor za domač štrapac, za na vrt, košnjo, hobi delavnico..., imajo povsem solidno in poceni ponudbo.

StarMačk 22:04 15.februar 2026.

Saj imajo nekatere Kikove trgovine pri nas že razprodajo zaradi zaprtja, še posebno v tistih mestih kjer imajo več kot eno poslovalnico...

Garancija 08:45 16.februar 2026.

Zakaj bodo uvedli carino na kitajske pakete? Zato ,ker ti preprodajalci kitajske robe ne prodajo nič več,ker se dobi taka roba na Temu-ju še ceneje,in brez poštnine,pa razne spletne prodajalne tudi crkujejo,poznam svojega prjatla,ki je prodajal tako robo 2x dražje ...prikaži več kot tam.Ja konec je za vse spletne bogatune,ki so živeli na neumnosti in nevednosti ljudi

Zala 23:21 15.februar 2026.

Kakor je že nekdo naštel Kik, Pepco, Tedi ... preprodaja kitajskega blaga. Nekdo je zapisal, da kupuje oblačila za delo na vrtu. Ja, tam se porabi, kar je starejše in ni še za v kanto. Da bi kupovala oblačila za ...prikaži več na vrt mi še na misel ne pride.

• Nevica 18:23 15.februar 2026.

KIK ima težavo, prodaja v glavnem samo velike konfekcijske številke....In caplja celo za povprečno modo.

• 80f6ac4b2c70c6b50902f3a3f540b6328015b2a2 18:58 15.februar 2026.

Mnogim se =be za modo. Številke pa so res problem

• Mikele547888 12:26 16.februar 2026.

Ima tudi eS in eM številke. Kvaliteta eh bolj tako. Samo njihova linija oblačil z rožico in ekološki bombaž so dovolj kvalitetne. Otroci pa itak prej prerastejo. In če strgajo ti ni žal.

• atamama 22:08 15.februar 2026.

Saj sem tudi jaz mislil, da je to ena izmed cenejših trgovin. Pa me je soseda presenetila, za več kot pol manj cvenka je iz neke trgovine prinesla (boljšo po mnenju žensk) robo. Pa razumi?

• munja 08:16 16.februar 2026.

Zaradi mene jih lahko zaprejo, glede na to kakšno robo imajo. V novomeškem labodu sem kupoval srajce, ki sem jih nosil tudi po 10 let, pa ni nobena zbledela ali se raztrgala, pa so bile skoraj vsak teden v pranju.

Garancija 08:40 16.februar 2026.

Vse trgovine bodo zaprli,če ne bodo penzionistom povečali penzije.Vlada ve da imajo penzionisti veliko denarja prišparanega,in bi radi to nekako ven izbezali,pa ne bo šlo,zdaj penzionisti zapravimo samo tisto kar dobimo in nič več zato bo šlo gospodarstvo v qrac,si šlišal gru gru

Garancija 08:50 16.februar 2026.

Doma bi morali spet odpreti proizvodnjo kvalitetnih oblačil,z minimalmo administracijo,in brez nepotrebnih stroškov,in bi ljudje radi take stvari kupovali,a kaj ko hočejo vsi obogatet v enem letu,pač ne gre

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.