Kakor je že nekdo naštel Kik, Pepco, Tedi ... preprodaja kitajskega blaga. Nekdo je zapisal, da kupuje oblačila za delo na vrtu. Ja, tam se porabi, kar je starejše in ni še za v kanto. Da bi kupovala oblačila za… ...prikaži več na vrt mi še na misel ne pride.
Saj sem tudi jaz mislil, da je to ena izmed cenejših trgovin. Pa me je soseda presenetila, za več kot pol manj cvenka je iz neke trgovine prinesla (boljšo po mnenju žensk) robo. Pa razumi?
Nikoli nisrm bil v nobeni kik trgovinitorej ni priljubljea.lažete. Če bi bila priljubljena,je nbi zapiral.preprosto.
Saj imajo nekatere Kikove trgovine pri nas že razprodajo zaradi zaprtja, še posebno v tistih mestih kjer imajo več kot eno poslovalnico...
Kakor je že nekdo naštel Kik, Pepco, Tedi ... preprodaja kitajskega blaga. Nekdo je zapisal, da kupuje oblačila za delo na vrtu. Ja, tam se porabi, kar je starejše in ni še za v kanto. Da bi kupovala oblačila za… ...prikaži več na vrt mi še na misel ne pride.
Kik, Pepco, Tedi.... Ponudba podobna kot na "bolšjaku", sam da se ne moreš cenkat za ceno. Nobene škode, če vse zaprejo, razen za delovna mesta.
Da ne rabiš študirat kaj boš dal gor za domač štrapac, za na vrt, košnjo, hobi delavnico..., imajo povsem solidno in poceni ponudbo.
v Kiku sam La Toya nabavlja cunje za svojo službo!
Saj sem tudi jaz mislil, da je to ena izmed cenejših trgovin. Pa me je soseda presenetila, za več kot pol manj cvenka je iz neke trgovine prinesla (boljšo po mnenju žensk) robo. Pa razumi?
KIK ima težavo, prodaja v glavnem samo velike konfekcijske številke....In caplja celo za povprečno modo.
Mnogim se =be za modo. Številke pa so res problem
Іščeš dеkle za eno noč💋? Dobrodоšli - https://sex21.fun