Slovenija
83017 ogledov

Tujcem najvišji dodatek, našim upokojencem pa glede na višino pokojnine?

Komentarjev 65
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    luckyss1 08:41 22.maj 2025.

Žalostno je brati tako sovražen članek..Tu ne gre za "tujce" ampak tiste z najnižjimi prejemki..Ja, tudi tujci so med njimi in predvsem SLOVENCI, ki imajo najnižje prihodke in se na tak način jim pomaga... Za božjo voljo, koliko vsam plačuje ...prikaži veče NoraTV da pišete takšne članke...Bom tule morda premislil in podal kazensko ovadbo, moram le še pogledat zakonike..

luckyss1 12:25 22.maj 2025.

Janez pa vse bolj v vseh ozirih , tudi po hoji posnema plešastega jastreba, najbolj znanega mrhovinarja..

Migrant 14:47 22.maj 2025.

Golobji pasjeritolizac...

luckyss1 15:13 22.maj 2025.

Proti tebi bom sprožil postopek, sem kontaktiral odgovornega urednika, ki pravi, da je za zakonit tovrstni postopek treba razkriti indedideto nickov..Ne sicer javno, ampak pred policijo...Pričakuj postopek v treh tednih...Nič osebnega sicer ampak tole prisvajanje Avatarja danes šteje kot kaznivo ...prikaži več dejanje, ki se preganja po službeni dolžnosti, torej v bistvu ne rabim prijavit in mora policija sama urgirat...

• munja 09:25 24.maj 2025.

lucky, kakšen postopek boš sprožil?? Za toliko žalitev, kot si jih ti natrosil komentatorjem po forumih, bi morali ti komentatorji vložiti proti tebi že vsaj 100 tožb, če ne še več.

luckyss1 15:07 24.maj 2025.

Počakaj, to traja...da zalaufa sistem...Mora posredovati pravna oseba, ki kontaktira uredništvo..Potem gre vse na policijo, ki razkrije IP, oziroma imena in priimke, potem se lahko vloži zasebna tožba, ker v tem primeru ne gre za dejanje kjer mora policija avtomatsko ...prikaži več delovati..Po uradni dolžnosti se temu reče...

luckyss1 15:11 24.maj 2025.

Ja, priznam sem se motil, kraja identitete se ne preganja vedno avtomatsko po uradni dolžnosti, tako me je podučil odvetnik...Zato bo treba malce potrpeti, ne bit tako neučakani...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.