Popotnik

Turisti po petih dneh prekinili dopust na Hrvaškem: "Bilo je nevzdržno"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Kimberley-Echo 12:51 03.september 2026.

To so neumne pritožbe. Še preden so zavzeli kampirni prostor so vedeli, da ni sence in bi šli drugam, saj je kampov vzdolž obale veliko. 5 dni samega sebe zajebavaš, potem so pa drugi krivi. Vsi pač ne morejo biti ...prikaži več v senci tako kot ne ob obali. Vročine si pa tudi niso izmislili, da bi jebali Nemce, saj je bila za vse enako visoka.

• 4krogci 14:56 03.september 2026.

na morju jim je blo vroče...ma nemoj...zakaj so pol sli na morje??

Suli 16:00 03.september 2026.

Nekateri sploh ne razumejo pomena "kampiranje" in imajo povsem zgrešeno predstavo tega stila počitnic 😮‍💨 Za ta denar bi šli v apartma in bi jim klima delala 24 ur 😎 pa bi verjetno spet bilo nekaj "narobe" 🙄 Potem jim ...prikaži več preostane bivanje v hotelu 😉 ja tu je pa predrago 😩

• miho 16:18 03.september 2026.

Naslednjič naj gredo na Nordkapp. Tam bo sence in hladu v izobilju. Kako lahko je priti do morja tam, pa ne vem.

• urska10 16:37 03.september 2026.

Tudi jaz ne prenašam vročine, zato hodim na morje konec avgusta oz.septembra. Takrat je najlepše!

• Mario4263 17:31 03.september 2026.

Finančne goljufije vam ne vzamejo le denarja – uničijo vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo Trustwave.Cyberdefense @ gmail com, ki je pregledal moj primer, odkril resnico ...prikaži več in mi pomagal povrniti moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta spremenili vse. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.....

eeee 17:42 03.september 2026.

Predvsem je zdaj pol severne Dalmacije prakticno brez pitne vode. Odkritja divjih odlagališc strupenih odpadkov se kar vrstijo. Pristojni mirijo, da je voda ok. Me prav zanima, če jo pijejo. Dvomim.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.