Ko ga ne zna, skupo bi ga platio .. vodi neko obskurno oddajo, ker ni dovolj razgledan in nima "šlifa" za vodenje, se ven vleče z nekimi psovkami .. lej Iztok, dragi someščan, nič ni od tebe no .. nisi… ...prikaži več za voditelja .. no, za Tv3 bo menda OK ..
Iztok zakaj zapuščaš Bordel? Maxu si obljubil,da boš nadaljeval njegovo delo ! Imal si oddajo,publiko,dobre goste..sedaj pa konec! Denar ni vedno prva izbira, a glavno je,da nam ostaneš zdrav.
Google zdaj plačuje od 17000 do 22000 dolarjev na mesec za delo preko spleta od doma. Temu poslu sem se pridružil pred dvema mesecema in sem v tem prvem mesecu zaslužil 20544 dolarjev. Lahko rečem, da se je moje življenje… ...prikaži več spremenilo - popolnoma na bolje! Poglejte, kaj počnnem
................>>>>>>>>> www.DouCash.Com
no no, kar naj provocira, bo hitro skupil kar bo iskal, ravno take kretene zdaj najbolj potrebujemo
Upam,da bo vsaj malo besede izbiral.
Ko ga ne zna, skupo bi ga platio .. vodi neko obskurno oddajo, ker ni dovolj razgledan in nima "šlifa" za vodenje, se ven vleče z nekimi psovkami .. lej Iztok, dragi someščan, nič ni od tebe no .. nisi… ...prikaži več za voditelja .. no, za Tv3 bo menda OK ..
www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks
Ender3, Bordela ne zapuščam, Bordel je trenutno na pavzi zaradi karantene, saj ne smemo snemati, nič ne razmišljaš, jebenti :)
Iztok zakaj zapuščaš Bordel? Maxu si obljubil,da boš nadaljeval njegovo delo ! Imal si oddajo,publiko,dobre goste..sedaj pa konec! Denar ni vedno prva izbira, a glavno je,da nam ostaneš zdrav.
Google zdaj plačuje od 17000 do 22000 dolarjev na mesec za delo preko spleta od doma. Temu poslu sem se pridružil pred dvema mesecema in sem v tem prvem mesecu zaslužil 20544 dolarjev. Lahko rečem, da se je moje življenje… ...prikaži več spremenilo - popolnoma na bolje! Poglejte, kaj počnnem ................>>>>>>>>> www.DouCash.Com