Ne samo to. To so rabljene vatirane palčke za jemanje vaginalnega brisa.
TOREJ jemanje brisa iz grla..
IN če si pozitiven si noseč.
Cel svet že ve kakšni butalci smo.
Kaj lahko normalen človek ob njihovih dejanjih stori? Meni osebno je smešno, da so tako butasti (izgovori vredni našega PV). Idijot ostane idijot. Me zanima, kje so kupili izobrazbo, tudi če je samo oš.....
Vprašajmo se raje kdo je njihov mecen ali boter ?
2,3-milijonsko mesto zaprli zaradi enega samega primera....kaj praviš pa na tole ovca..nč ne komentiraš...zmanjkalo argumentov
Danes vsi na kolo proti korupciji na Računskem sodišču in KPK! Za Slovenijo gre ❤ Zahtevamo odstop Vesela in Šumija!
Ne grem na kolo... Zahtevam pa tvoj odstop..
problem v tem je , da niso dobili posla kateri so do zdaj zaslužili v zdravstvu 300 do 500 milijonov na leto
Boris, v petek obvezno na kolo! Odstop Vesela in Šumija! Stop komunizmu!
so nategnili nase osle na vladi ha ha ha
Korito bo počasi premalo za vse ...,,Aja ko je prazno pa ga itak EU napolni.
Bravo Slovenija. Banana rep.....
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ne samo to. To so rabljene vatirane palčke za jemanje vaginalnega brisa.
TOREJ jemanje brisa iz grla..
IN če si pozitiven si noseč.
Cel svet že ve kakšni butalci smo.
Kaj lahko normalen človek ob njihovih dejanjih stori? Meni osebno je smešno, da so tako butasti (izgovori vredni našega PV). Idijot ostane idijot. Me zanima, kje so kupili izobrazbo, tudi če je samo oš.....
Vprašajmo se raje kdo je njihov mecen ali boter ?
2,3-milijonsko mesto zaprli zaradi enega samega primera....kaj praviš pa na tole ovca..nč ne komentiraš...zmanjkalo argumentov
Danes vsi na kolo proti korupciji na Računskem sodišču in KPK! Za Slovenijo gre ❤ Zahtevamo odstop Vesela in Šumija!
Ne grem na kolo... Zahtevam pa tvoj odstop..
problem v tem je , da niso dobili posla kateri so do zdaj zaslužili v zdravstvu 300 do 500 milijonov na leto
Boris, v petek obvezno na kolo! Odstop Vesela in Šumija! Stop komunizmu!
so nategnili nase osle na vladi ha ha ha
Korito bo počasi premalo za vse ...,,Aja ko je prazno pa ga itak EU napolni.
Bravo Slovenija. Banana rep.....