Slovenija

Uber se širi: Od danes ga lahko naročite tudi v tem mestu

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    MK_NSFW 09:50 02.april 2026.

RAZUMEM, da taxistom ni všeč, ker ne morejo več GOLJUFATI STRANKE. Uber aplikacija ti izbere prostega voznika, točno veš kakšen avto, kako mu je ime, kakšen ima rejting in KOLIKO BO KONČNA CENA!. Uber aplikacija točno ukaže vozniku, kje mora ...prikaži veča peljati po najkrajši poti. pa ni for ala nimam za vrnit drobiža. IN ZATO JE UBER ZAKON! VAREN, POCENI IN ZANESLJIV. Mariborčani navalite. Sam sem prihranil že ogromno denarja in živcev.

• Ender3 10:34 02.april 2026.

Zagreb je močno pred nami..Uber napoveduje samovozeče taksije in to ne kot 1 aprilsko šalo..Kako bodo šele potem naši taksisti jamrali .

MK_NSFW 09:52 02.april 2026.

tudi danes taxisti vozijo za GAZDE, ki jim poberejo večino dobička tako, da verjame, da se GAZDE razburjajo. navadnemu taxi vozniku pa Uber olajša življenje in delo.

• Pepe007 10:32 02.april 2026.

Načeloma ni dovoljeno prodajati naprej dobrino ali storitev po dumpinški ceni, oziroma nižje kot si jo sam kupil. Če imajo taksisti dokaz, da uber prevozniku plača več kot je plačala stranka, je to poslovna praksa, ki po naši zakonodaji (in ...prikaži več še marsikateri) ni dovoljena. To bi moralo sodišče kaznovati, saj ne gre za neko razprodajo. Res pa je, da bo pri nas to prišlo na vrsto verjetno v prihodnjem desetletju, stroški pa nastanejo že letos.

• ToSmJest 13:36 02.april 2026.

Taksijev načeloma ne uporabljam. V celem življenju sem jih morda 10x. Od tega sem se v 50% primerov počutil ogoljufanega. Zato je kakršnakoli alternativa dobrodošla. Nazadnje sem vprašal taksi v Valenciji (v Španiji), če bi me peljal v Alicante (175km). ...prikaži več In sem dobil odgovor: za 3500€. Marš!

• rd2dmk2 10:41 02.april 2026.

marš uber odkoder je prišel. to kar dela ta svinjarija se da naredit tud doma- tu v sloveniji. če le vi slovenci ne bi bili tak foušaritni da raje tujcu dajete. DA SE MI NOBEN VEČ NE OGLASI GLEDE MIGRANTOV ...prikaži večV IN STROŠKOV ZANJE. je enako kot tole s uberjem. temu lahko dajete denar slovenski platformi, ki bi to delala pa ne. sram naj vas bo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.