Svet
25 ogledov

Učencu prisolil klofuto, ostal bo brez službe

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maresem 18:05 06.november 2015.

    Premlatiti bi ga moral, kot vola, edino to zaleže pri takih, ki mislijo, da lahko počnejo prav vse. Zakon je bila stara šola, danes pa je to ena razpuščena anarhija, brez kančka spoštovanja in rešpekta.

  • Papaja Popi 16:44 06.november 2015.

    Učitelj bi ga moral bolj premlatiti, ker ti mladci mislijo, da si lahko dovolijo prav vse.Kje pa je to vidno drugje, da učenec z ravnilo simulira nož.Sigurno je bil njegov oče četnik v bosanski vojni.

  • STF 16:50 06.november 2015.

    Skoda k ni pe**eta tko prlimal da bi se ostali vedl da ni sale.

  • prperice59 17:02 06.november 2015.

    Ma ja, ko pa se gre za debato, ali bi lahko učitelji bolj trdo držali učence v šoli, pa ste vsi tiho in se potuhnete. Če pa gre za vaše otroke, pa se jih nihče sploh z besedo dotaknit ne ...prikaži več sme, ker so najbolj pridni in najboljši daleč naokrog. Ampak STF in Papaja Popi očitno nista v tej kategoriji ljudi.

  • Papaja Popi 17:39 06.november 2015.

    Najprej morajo starši ukrotiti in vzgojiti otroke.Otrok je obraz starša.

  • nina 21:27 06.november 2015.

    Bravo jaz sem istega mnenja.Blio je strogo ,pa nam danes nič ne manjka NE OLIKE IN NE SPOŠTOVANJA DO STAREJŠIH,KAR MISLIM,DA JE KULTURA NARODA.Se pravi v SLOVENIJI JO NI VEČ NA ŽALOST.Kdo je zato kriv otroci gotovo ne.

  • jons 22:02 06.november 2015.

    No daj jakec ko si že tako pameten povej samo en primer oz. prijem, ki ga bodo lahko učitelji uporabili pri svojem delu in ne bo v nasprotju s pravicami, ki jih imajo učenci.

  • matermila 10:26 07.november 2015.

    Vcasih so ucitelji imeli bistveno manjse place, pa niso nic jamrali. Uredilo se je v zbornici.Včasih me je učitelj tudi prtegno okol kepe,pa nisem upal doma povedat,ker bi mi jih še tastari naložo.In tak je blo prav.Vzgojna okol kepe ...prikaži veče še nikomur ni škodla.

  • Senior 19:17 07.november 2015.

    Kar je res, je res! Mladina nima spoštovanja do starejših. Ta odnos jim je prinesla demokracija,kjer je vse dovoljeno- tudi tikanje učiteljev. SRAMOTA!

  • Senior 19:18 07.november 2015.

    Učenci so zaščiteni kot medvedi!

  • jons 17:52 08.november 2015.

    senior kaj ima demokracija veze z vzgojo staršev? Vsak starš je odgovoren kako vzgaja svoje otroke in ne neka družbena struktura. Očitno so nekateri še vedno vajeni prevaliti krivdo na drugega in pilatovsko oprati svojo nesposobnost.

  • puelasedulaest 23:28 06.november 2015.

    Vidim, da pojma nimaš o današnjih otrocih in njihovimi nesposobnimi starši. Na koncu pa nastrada učitelj.

  • Senior 19:22 07.november 2015.

    Starši bi podprli svojega otroka in v nobenem primeru ne bi dali prav učitelju! Tako je danes v naši "DRUGI ŠVICI"

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:02 06.november 2015.

    "Na posnetku je ogoče videti razgrajanje v razredu in norčevanje iz učitelja. Eden od učencev je učitelju celo na vrat nastavil ravnilo in tako simuliral nož. ""Učenec me je vprašal, ali ga lahko, ker ima rojstni dan vprašam in ...prikaži več dam oceno, Večkrat sem mu rekel, naj se vrne na svoje mesto, vendar me ni poslušal, Na koncu sem bil že tako razburjen, da nisem več vedel kaj. Zamahnil sem in ga s konci prstov oplazil po obrazu,""Dve skrajnosti. Ena ne opravičuje druge. Imaš učitelje ki so vedno sposobni naredit red ne glede na vse. Pa zato ne uporabljajo nasilja..pa maš take ki za red ne naredijo nič in samo čakajo dokler ne gre stvar predaleč...potem pa bodisi dovolijo absurdno stanje al pa poskušajo vedenje spremeniti z nenadnim zaskukom. To je z silo. Če mene vprašaš bi bilo dovolj če bi profesor učenca pospremil do vrat razreda, mu rekel da ga ne bo zapisal če mu da mir da normalno vod pouk in če še nadaljuje poklical njegove starše, ter zapisal v dnevnik kaj se je zgodi

  • leonardo 07:45 07.november 2015.

    Da Nina, tri pluse. Danes je mladina tako neprijazna in neolikana, da včasih ne moreš verjeti, da je res. Krivi? STARŠI. Če otrok malo doma pojokca, gre do starši hitro v šolo in narede cirkus, namesto da bi ga malo ...prikaži več potipali zakaj je bil pedagog nejevoljen ali celo malo trd. In dokler bodo v šolah suspendirali učitelja ne pa staršev, ne bo nič. Bog ne daj, da bi ogovoril kakšnega mladega šolarja, ti takšno zabriše, da en teden ne prideš k sebi. Tako to je.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:02 06.november 2015.

    ter zapisal v dnevnik kaj se je zgodilo. O tem se je treba pogovarjat..ne pa tlačt tlačat delat minimum ravno toliko da se opravi kar je predpisano potem pa pričakovat da bo vse v redu. Ne. Je treba delat na ...prikaži več odnosu že od samega začetka še preden se problemi tako zelo poglobijo. Spoštovanje si je treba zaslužit že na začetku.

  • jakec1575 17:31 06.november 2015.

    Učitelj, ki ni sposoben imeti reda v ucilnici, ne bi smel biti vec ucitelj. V dobi znanja, interneta, se človek izobrazuje, da lahko poizkusi z novimi prijemi, ce stari ne zalezejo.Res je, da eni ucenci prav izzivajo, da bi ...prikaži več dobili batine. iscejo rob. Ampak dober ucitelj to ostrino zna obrniti v +. Kdor je izmozgan, naj zamenja sluzbo. Tudi v Sloveniji stalno poslusamo jamrarijo, kako ucenci ne poslusajo, kako so naporni starsi. Lej, če ne sfolgas, pol ne bodi ucitelj? Ucitelj je tudi psiholog in bi vse te situacije moral imeti v malem prstu. Saj se ciklicno ponavljajo, samo imena starsev in ucencev se menjajo. Spol ne igra vloge. Vcasih so ucitelji imeli bistveno manjse place, pa niso nic jamrali. Uredilo se je v zbornici.

  • h3o 18:43 06.november 2015.

    1.pridite k tabli, 3 vprašanja, tako težka da ne bo mogel odgovoriti, šus2. naslednji dan ponovi vajo3.naslednji dan ponovi vajoKaj je tu težkega? ko pride starš u šolo, pa začneš še starše malo za*ebavat

  • nina 21:22 06.november 2015.

    Če starši ne bi imeli toliko vpliva bi se še dalo,To kar se danes dogaja v Slovenskih šolah je že znanstvena fantastika.Če ne vidiš namoreš verjeti,KATASTROFA,Današnja generacija je uničenas temi otrokovimi pravicami,pozabili so pa na DOLŽNOSTI žalostno,kaj bo zdrastlo iz te mladeži.

  • Senior 19:22 07.november 2015.

    RES JE!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.