Te mutante se preveč ščiti, javno je treba objaviti imena in priimke ter gotografije pedofilov in posiljevalcev, da jih bomo lahko do smrti nadlegovali. Potem bodo raje dvakrat razmislili, preden delajo neumnosti. Zdaj je pa nadlegovalec bolj zaščiten kot žrtev,… ...prikaži več do sodišča največkrat sploh ne pride, če pa že pa dobi 2 meseca pogojno... Res ne razumem, mi Amerika ni všeč, ampak tam bi ga pospravili za 20 let.
Pod pretvezo ščitenja žrtev, ščitimo storilca. A se bo cez eno leto spet lahko zaposlil v kaksni ustanovi??. Snapchat povabilo je spolno nadlegovanje, ki pa ne upravici zascito storilca.
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan.
pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
ni 2x za rect, da ma jajo posnetek tega. zato pa borči piska, kot rece gargamel. Zdaj ima sds ze 3 sodnike na Ustavnem sodiscu. Rasista, Jakliča in Šorlija.
Je pa zanimivo, kako pravijo, "da lahko vsaka dijakinja prijavi nadlegovanje..." - kaj pa dijaki? Njih pa lahko nadlegujejo?
No, če sem čisto iskren, če bi mojega sina "nadlegovala" fajna učiteljica, se ne bi preveč sekiral... 😈
Te mutante se preveč ščiti, javno je treba objaviti imena in priimke ter gotografije pedofilov in posiljevalcev, da jih bomo lahko do smrti nadlegovali. Potem bodo raje dvakrat razmislili, preden delajo neumnosti. Zdaj je pa nadlegovalec bolj zaščiten kot žrtev,… ...prikaži več do sodišča največkrat sploh ne pride, če pa že pa dobi 2 meseca pogojno... Res ne razumem, mi Amerika ni všeč, ampak tam bi ga pospravili za 20 let.
se strinjam z vašim komentarjem
Tovrstne izmečke bodo sojetniki dobro obdelali.
Luksi...Nekam veliko minusov si dobil za povsem pozitiven komentar...Se bojim, da so spet farški z Noretv tu prisotni...
Pinavadi minuse delijo tisti, ki sami to počnejo in podpirajo sebi enake....
žal je tako luksi,saj veš 2 pregovora:vrana vrani ne izkljuje očesa in isti pTIČI skupaj letijo...
Pedofilćić se je razkril in kaj nam pove kraj teh dogodkov??
Pod pretvezo ščitenja žrtev, ščitimo storilca. A se bo cez eno leto spet lahko zaposlil v kaksni ustanovi??. Snapchat povabilo je spolno nadlegovanje, ki pa ne upravici zascito storilca.
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Baje je eni rekel "To mi deli miška mala".....
ni 2x za rect, da ma jajo posnetek tega. zato pa borči piska, kot rece gargamel. Zdaj ima sds ze 3 sodnike na Ustavnem sodiscu. Rasista, Jakliča in Šorlija.
Proti Borčiju imajo verjetno kaj bolj sočnega...morda fotografijo iz postelje z kdo ve kom...:))
Je pa zanimivo, kako pravijo, "da lahko vsaka dijakinja prijavi nadlegovanje..." - kaj pa dijaki? Njih pa lahko nadlegujejo? No, če sem čisto iskren, če bi mojega sina "nadlegovala" fajna učiteljica, se ne bi preveč sekiral... 😈
ta pa je res nizka
Imamo polno Pribcev samo so naši titoisti.
Kdo le bo trobil o titoistih, kot oproda največjega titoista Ivana? 😂