"Za ta konec avgusta je Katoliška mladina v gozdovih Škofljice organizirala katoliški vikend vojaških veščin, poletni tabor za mlade, ki naj bi trajal tri dni". Ali gre za istega organizatorja iz KLETI ?
Ko vidim Stresa na Brezjah modrovati o človeških vrednotah, nedotakljivosti življenja in o nekih umorih, ki bi jih naj povzročil nov zakon o evtanaziji in še en kup SDS vernikov v prvih vrstak, me kar zmrazi po telesu. Niti ene… ...prikaži več besede taisti Stres ne nameni cerkvenim pedofilom in se vpraša, kaj bodo oni naredili, da se to konča. Kdaj bo začela cerkev kidati svoj kup gnoja izpred svojega praga. In v stanki SDS je zavladala smrtna tišina, cerkveni dostojanstveniki so pač za SDS nedotakljivi.
Takih izgredov je precej, obstajata pa dva velika problema. Prvi je v tem, da cerkev to skriva, čeprav gre za hude prekrške ali celo kriminalna dejanja, drug problem pa je v tem, da se to ne sankcionira in se samo… ...prikaži več pometa pod preprogo. Bodimo realni, človeška narava zahteva svoje, zlasti v moškem spolu. Da moški živi v zanikanju svojih potreb , je v nasprotju z naravnimi potrebami, to ve tudi cerkev, zato pa tako pometanje .
Ja Sandi, policaj, tožilec, sodnik, vsi imajo lahko otroke pri verunauku...in povej mi kako bo reagiral kler, ko bodo enega izmed njih začopatili. Spomnim se pred leti, fantek povedal kaj se je zgodilo pa je njegova babica vpila na snaho,… ...prikaži več da si zmišljuje otrok, da župnik ni tak.... dokler nisem zasledil v novicah, da ga preiskujejo. Ja, težko se je spraviti na župnika, so šolani kako zakriti svoje rabote pa načelu, Ne glejte me kaj delam, poslušajte kaj govorim...
No še eden Slovenski Janez, ki je novinar v časopisu Družina, piše , animira, se igra, predava, zelo ljubeč družinski človek, ki veruje v Boga in vodi verouk, oče 3 otrok, živi dvojno življenje, eno za javnost drugo na temni… ...prikaži več strani spleta, na kateri so ga tudi ulovili.
Uboga mama, žena, hčerke !
In so ga slučajno kaj priprli zaradi ponovitvene nevarnosti? Pa tudi cerkev je reagirala, so ''vojaški'' kamp odpovedali...
"Za ta konec avgusta je Katoliška mladina v gozdovih Škofljice organizirala katoliški vikend vojaških veščin, poletni tabor za mlade, ki naj bi trajal tri dni". Ali gre za istega organizatorja iz KLETI ?
Če ste lahko pri Fabjanu takoj napisali ime in priimek, še preden je dokazana krivda, zakaj ne morete tukaj?!
In to resno 👍
Zato ,ker gre za vatikanskega uslužbenca ,ki so zaščiteni in lahko počno vse to .
Soseda pravi, to se govori...
Janez P.
Dovolj zgovoren podatek ,da otrok ne pošiljate v inštitucije pedofilske skupnosti ! Cerkev je zločinska organizacija .
Ko vidim Stresa na Brezjah modrovati o človeških vrednotah, nedotakljivosti življenja in o nekih umorih, ki bi jih naj povzročil nov zakon o evtanaziji in še en kup SDS vernikov v prvih vrstak, me kar zmrazi po telesu. Niti ene… ...prikaži več besede taisti Stres ne nameni cerkvenim pedofilom in se vpraša, kaj bodo oni naredili, da se to konča. Kdaj bo začela cerkev kidati svoj kup gnoja izpred svojega praga. In v stanki SDS je zavladala smrtna tišina, cerkveni dostojanstveniki so pač za SDS nedotakljivi.
Mislil sem na Zoreta. Stres je lajal pred leti.
Jernej si ti ena ista oseba. Pišeš odlične komentarje vse dokler se ti ne vmeša morilec Putler. Potem se izgubi stik z realnostjo.
Ender3, ker je Putler morilec, kot je bil morilec Hitler in to je realnost, ki ji noben rezumen človek ne more oporekati.
Včeraj je morilski Putler namerno zrušil stolpnico v Ukrajini in pobil nekaj civilistov, vsem v posmeh. To delajo samo morilci kot je Putler.
Ne razumem staršev, da še naprej vozijo svoje otroke k verouku?!?
Tudi v kleti Trstenjakove se skrivajo osebe sumljive preteklosti ...
Takih izgredov je precej, obstajata pa dva velika problema. Prvi je v tem, da cerkev to skriva, čeprav gre za hude prekrške ali celo kriminalna dejanja, drug problem pa je v tem, da se to ne sankcionira in se samo… ...prikaži več pometa pod preprogo. Bodimo realni, človeška narava zahteva svoje, zlasti v moškem spolu. Da moški živi v zanikanju svojih potreb , je v nasprotju z naravnimi potrebami, to ve tudi cerkev, zato pa tako pometanje .
Ja Sandi, policaj, tožilec, sodnik, vsi imajo lahko otroke pri verunauku...in povej mi kako bo reagiral kler, ko bodo enega izmed njih začopatili. Spomnim se pred leti, fantek povedal kaj se je zgodilo pa je njegova babica vpila na snaho,… ...prikaži več da si zmišljuje otrok, da župnik ni tak.... dokler nisem zasledil v novicah, da ga preiskujejo. Ja, težko se je spraviti na župnika, so šolani kako zakriti svoje rabote pa načelu, Ne glejte me kaj delam, poslušajte kaj govorim...
ja med učitelji je veliko pedofilov, je pa tudi veliko peddrov. So mi to strici povedali
Hudičevo malo učiteljev je po OŠ, v nižjih razredih pa jih težko prešteješ na eno roko na regijo, dve sta preveč...
No še eden Slovenski Janez, ki je novinar v časopisu Družina, piše , animira, se igra, predava, zelo ljubeč družinski človek, ki veruje v Boga in vodi verouk, oče 3 otrok, živi dvojno življenje, eno za javnost drugo na temni… ...prikaži več strani spleta, na kateri so ga tudi ulovili. Uboga mama, žena, hčerke !