Nakladačica.
👍 in pometačica tudi !
Jaja dejmo igrat zrtev!!!
Koliko staršev se dnevno žrtvuje za svoje otroke pa ne delajo drame. 🫨 So pa tudi taki, ki "čarajo", da družina preživi skozi mesec 🤐 Jočejo pa tisti v izobilju kako oni "trpijo"😩 "probleme" si pa delajo - izmišljajo sami 🤔
Ja res, jaz se nisem žrtvoval za svoje otroke, ampak sem užival gledati, kako odraščajo.
Poznam še dva (bivša) para, ki sta na tak način poskrbela za otroke. Nekaj vožnje, ampak so starši zmogli.
Iščeš deklе zа enо nоč💋? Dobrodošli - www.sex21.fun
Ta Košir je egomanijak, da nima para..
cigane in komuniste pobijajo, Slovenci pa nasankajo !
valda slovenci nasankamo, ko mamo pa laznjivega komunista JJ, ki podarja imuniteto ciganom v parlamentu ze 40 let!
Alenka, top si, in bi se ti z veseljem prilagajal, ce bi bila moja zena. ;)
Sluzavko.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Nakladačica.
👍 in pometačica tudi !
Jaja dejmo igrat zrtev!!!
Koliko staršev se dnevno žrtvuje za svoje otroke pa ne delajo drame. 🫨 So pa tudi taki, ki "čarajo", da družina preživi skozi mesec 🤐 Jočejo pa tisti v izobilju kako oni "trpijo"😩 "probleme" si pa delajo - izmišljajo sami 🤔
Ja res, jaz se nisem žrtvoval za svoje otroke, ampak sem užival gledati, kako odraščajo.
Poznam še dva (bivša) para, ki sta na tak način poskrbela za otroke. Nekaj vožnje, ampak so starši zmogli.
Iščeš deklе zа enо nоč💋? Dobrodošli - www.sex21.fun
Ta Košir je egomanijak, da nima para..
cigane in komuniste pobijajo, Slovenci pa nasankajo !
valda slovenci nasankamo, ko mamo pa laznjivega komunista JJ, ki podarja imuniteto ciganom v parlamentu ze 40 let!
Alenka, top si, in bi se ti z veseljem prilagajal, ce bi bila moja zena. ;)
Sluzavko.