Nebojša Joksimović (oče Stefana) je pa res Slovenec na kvadrat. Srbin u Sloveniji. Kakšen talent je, je videti na tekmah SLO reprezentance...spet pretiravate
Torej me ne boš zadel ker sem par generacij nazaj 100 procentni. Sem pa zelo spodletel primerek poskusa vzgoje na komunajzerski način za časa Yugopizdije ;-) Vse kar sem sprejel so čevapi in pasulj, na ostalo pa potem serjem!
Nebojša Joksimović (oče Stefana) je pa res Slovenec na kvadrat. Srbin u Sloveniji. Kakšen talent je, je videti na tekmah SLO reprezentance...spet pretiravate
Jap, taprav Sluvenc he,he
Ni, ker je Srb, isto kot Dončić. Slovenci nimamo kakih dobrih košarkarjev za svetovno špico.
Še kako je to res, že desetletje in več.
Od ićićići imam najraje čevapčiće! Na drugo se le poserjem potem!
Slovenci se tudi poserjemo na slovenceljne tipa Toma, ki so kvazi Slovenci.
Torej me ne boš zadel ker sem par generacij nazaj 100 procentni. Sem pa zelo spodletel primerek poskusa vzgoje na komunajzerski način za časa Yugopizdije ;-) Vse kar sem sprejel so čevapi in pasulj, na ostalo pa potem serjem!
Toma - če si kaj mešan s hrčki ustaši ali pa z Nemci/Italijani, potem nisi Slovenec, ampak wannabe, t.i. slovenceljn.
Hahahah, Joksimović, Slovenec ta pravi. Še naprej sovražite Srbe. Vse najboljše so vam dali a vi ih ne spoštujete skoraj nič. Lep dan.
Točno tako papica njam-njam, drugo pa bljaaaak!
Seveda, Kljusta je treba zamenjati...