Svet

Ukrajina postala tarča Irana

Komentarjev 30
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Bozo53 05:41 15.marec 2026.

Ukrajina je v vseh pogledih slabša, kot Afganistan, nimajo za burek, ker so kokainarjevi vse pokradli in prodali!

• Ender3 20:36 14.marec 2026.

Naj končno skupaj končajo to ukrajinsko agonijo..Vleče se denar dobesednp iz naših žepov za lažno solidarnost in korupcijo. In sedaj denar ki ga dajemo Američanom za orožje za obrambo Ukrajine to uporabljajo na Bližnjem vzhodu. Tako tudi EU indirektno podpira ...prikaži veča nasilje nad Iranom. Torej bodo imeli legitimen razlog, da se maščujejo tudi EU..

• atamama 21:39 14.marec 2026.

Ne bo šlo. Preveč politikov iz vrha je na spisku ''dobitnikov'' gotovine, ki se vrača nazaj od naše pomoči. In veš, politiki so pogoltni, nenasitni...

• Ender 14:52 15.marec 2026.

so mi doktori v Ormožki ožini rekli da ne smem piti in jemati metadon, ker takrat sem čist fuknjeni in ne izberem pravi nick izmed več ki jih imam registriranih na portali. Ker ekrat sem Ender3, enkrat sem atamama ,vcasih ...prikaži večh sem tudi Dieta, pač ssem to kar kliknem na spisku registriranih nickov

• omqtvepnkzwkuyymibnespf 08:13 15.marec 2026.

Super. Upam, da Putin zaveznikom proda par oreškov. Cajt je, da Izrahell postane Gaza-like

• Ender 14:52 15.marec 2026.

so mi doktori v Ormožki ožini rekli da ne smem piti in jemati metadon, ker takrat sem čist fuknjeni in ne izberem pravi nick izmed več ki jih imam registriranih na portali. Ker ekrat sem Ender3, enkrat sem atamama ,vcasih ...prikaži večih sem tudi Dieta, pač ssem to kar kliknem na spisku registriranih nickov

• Kmodri_ 15:27 15.marec 2026.

Je Sevnica tudi tarča Irana? Samo vprašam...

• Toma 08:57 15.marec 2026.

Iranski pim.ek je prekratek! Lahko samo lajajo na luno!

Ruska_Zmaga 14:40 15.marec 2026.

Washington je obrnil hrbet Ukrajini Bližnji vzhod je Ukrajino potisnil v ozadje.

Ruska_Zmaga 14:41 15.marec 2026.

Mirovni proces v Ukrajini, ki so ga poskušale sprožiti Združene države Amerike, je vse bolj negotov, saj se politična pozornost Washingtona postopoma preusmerja na konflikte na Bližnjem vzhodu. Po poročanju britanskega časopisa Financial Times, ki se sklicuje na vire v ...prikaži več evropskih diplomatskih krogih, je zanimanje ameriškega predsednika Donalda Trumpa za ukrajinska mirovna pogajanja upadlo,

medtem ko je stopnjevanje krize z Iranom ukrajinsko vprašanje izrinilo z vrha agende ameriške zunanje politike. Po mnenju štirih diplomatov Evropske unije, ki sodelujejo v stikih z ukrajinsko stranjo, je novi val napetosti na Bližnjem vzhodu znatno odvrnil Washington od ...prikaži večod pogajanj, ki naj bi končala konflikt med Rusijo in Ukrajino. Po njihovih ocenah je takšna sprememba prioritet v prid Moskvi.

Evropski viri navajajo, da naraščajoče cene nafte in zmanjšan pritisk sankcij ustvarjajo ugodnejše okoliščine za rusko stran. Hkrati v diplomatskih krogih narašča zaskrbljenost zaradi informacij, da ameriška vojaška pomoč Ukrajini, predvsem na področju streliva in sistemov protizračne obrambe, ni več ...prikaži več prednostna naloga. Visoki evropski uradnik je dejal, da so pogovori med ukrajinskimi in ruskimi predstavniki, ki jih posredujejo Združene države Amerike, "resnično ogroženi".

Ruska_Zmaga 14:42 15.marec 2026.

Po njegovih besedah ​​se je diplomatski zagon, ki je obstajal na začetku leta, zdaj opazno upočasnil. Podobno oceno je podal tudi eden od evropskih diplomatov, ki so sodelovali v procesu, in poudaril, da je "Bližnji vzhod resno preusmeril politično pozornost" ...prikaži več" z ukrajinskega bojišča. »To je katastrofa za nas in za Ukrajino,« je dejal in opozoril na strahove, da bi nadaljevanje takšnega trenda lahko privedlo do nadaljnje oslabitve podpore Kijevu.

Po navedbah diplomatskih virov so bile evropske vlade obveščene, da bodo dobave ameriškega orožja Ukrajini, zlasti sistemov protizračne obrambe, zamujale, ker Washington trenutno daje prednost dobavam kupcem z Bližnjega vzhoda. Takšen razvoj dogodkov bi po ocenah lahko imel znatne posledice ...prikaži več za obrambne zmogljivosti ukrajinskih sil. Tudi tiskovni predstavnik Kremlja Dmitrij Peskov je potrdil, da je v pogajanjih prišlo do zastoja.

"V pogajanjih je zagotovo prišlo do premora. Američani imajo druge prioritete in to je razumljivo," je dejal Peskov. Zadnji krog tristranskih mirovnih pogovorov med predstavniki Rusije, Ukrajine in Združenih držav Amerike je potekal v Ženevi 17. in 18. februarja. Naslednje ...prikaži veče srečanje, ki je bilo predvideno za 5. marec v Abu Dabiju, je bilo zaradi ameriških in izraelskih napadov na Iran prestavljeno, nov datum in kraj pogovorov pa še nista bila objavljena.

• atamama 21:42 14.marec 2026.

Zelo lepo bo videti kako se bo situacija razvila. Dolgometne rakete v zahvalo, Rusi pa morda kakšno gobasto skulpturo, samo vprašanje na koga .... Angleži izzivajo in računajo na svojih 8-9 minut, da se skrijejo, kaj pa ostali, ki so bližje?

luckyss_1 02:21 15.marec 2026.

Spet nekateri ne veste, za kaj se gre. Ukrajina premore daleč najbolj učinkovito orožje proti iranskim dronom Shahed. Posebni ukrajinski hitri droni jih sestreljujejo za ceno nekaj tisoč dolarjev, medtem ko američani trošijo patriote za nekaj milijonov dolarjev. Shahed pa ...prikaži več stane nekaj destisoč dolarjev. Vojno se dobi preko ekonomije obsega.

• Ender3 04:04 15.marec 2026.

Daj pripni kakšno analizo in povezavo do teh dronov.

luckyss1 07:31 15.marec 2026.

Cigo...vrni psa, idiot prikletni..

• Toma 08:54 15.marec 2026.

Ha-ha! Pasja posla!

• Kmodri_ 22:54 14.marec 2026.

Prvi april....še ni!

Človek2025 02:13 15.marec 2026.

Tistim, ki se upirajo vključitvi Ukrajine v NATO, ni jasno, da NATO potrebuje Ukrajino in ne obratno. Kdo koga prosi za pomoč? NATO države prosijo Ukrajino. EU je brez Ukrajine 10-krat vojaško šibkejša.

• Ender3 04:14 15.marec 2026.

In kaj bo od te Ukrajine še ostalo, če ne bo premirja. Ukrajina je v izgubljenem položaju, vojaško, ekonomsko, finančno in demografsko. Navaden folk je sit vojne in negotovosti. Zahod pa jih nima več s čim zalagati.

SlavaUkrajini 02:17 15.marec 2026.

Iran je z vojaško pomočjo Rusiji že od leta 2022 sovražnik Ukrajine in legitimna tarča za ukrajinske drone in rakete. Teroristični režim v Iranu naj ne serje po svojih prebivalcih in po neposredni soseščini in naj ne razvoja jedrskega orožja, ...prikaži več pa bodo ZDA in zavezniki pustili Iran na miru.

• Ender3 04:08 15.marec 2026.

Povsem napačna analiza. Kdo je koga ogrožal in napadal v primeru Irana.? Če se braniš se braniš tako, da tebi ustreza in , da napadalcem napraviš čim več škode.

• Ender 20:23 14.marec 2026.

jaz bom volio golub i ne janeza prdovška

• Ender3 20:24 14.marec 2026.

Pojd se zdravit !

• slavauk22 21:22 14.marec 2026.

piše tip ki ima več uporabniških računov al pa je umetna inteligenca napredovala da jebe vse po pisku

• Ender3 04:01 15.marec 2026.

slavauk22 se boš moral znati ločiti seme od pleve.

• R5ts6lrff 09:57 15.marec 2026.

Zelen je ponudil pomoč Iranu ,cela Ukrajina pa živi z evropskim denarjem in tudi vojskuje se z evropskimi sredstvi, ukriji evropski denar in zlato prevažajo s kombiji po Evropi,Ursula von der pr...pa išče 90 milijard-seveda za ukrije.... PAZITE KOGA BOSTE VOLILI

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.