Svet
185 ogledov

Ukrajina kritična, menijo da Nemčija popušča Putinu

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 20:24 15.november 2024.

Ko, če bo EU z Nemčijo na čelu spoznala, da sankcije delujejo bolj na EU kot Rusijo se bo začelo normalno pogovarjati. Trenutno scholz samo taktizira. Ni mi jasno kako da ni novinarja, ki bi povedal, da so Rusi pokupili ...prikaži več leto pred zaporo 2,3 miljona vozil, od tega 97% evropskih proizvajalcev.Kdo je nor, mi-raja ali Rusi? Ker EU komisija sploh možganov nima, da bi to videla. Kako je že bičo s prepovedjo uvoza sadja iz EU v Rusijo? Aha, južnoameriški trg se je rešil kolapsa, pa mi v EU?

• Ender3 20:09 15.november 2024.

Ja Nemci so prisiljeni popuščati. Četudi za njihovo ekonomijo malce pre/pozno. Sankcije Rusiji in to, da so izgubili energetsko plinsko žilo Severnega toka je bila njihova kardinalna napake. Še tako močna in napredna ekonomija ne more preživeti brez cenenih ruskih ...prikaži več energentov. Ameriški utekočinjen plin ni nobena rešitev in prej ali slej bodo ponovno Putinovi komitenti.

Slayer 19:40 15.november 2024.

Ukrajinske podgane že cvilijo,ker se jim počasi zapira pipa!!!

• Kmodri_ 20:20 15.november 2024.

Hm, šele kako bodo Putlerjeve? Samo vprašam....

• Ender3 21:05 15.november 2024.

Kmodri_ kakor vem ima Putin peto najmočnejšo ekonomijo na svetu. In najmočnejšo na evropskih tleh. Sicer pa, imajo samo države Briksa izrazito rast BDP..Kdo bo torej tisti ki bo Putina lahko ustavil. Za Nato alijanso je že znano, da je ...prikaži več to nemogoča misija..

NickMason 22:18 15.november 2024.

Ender3,nekateri imajo oz- primerjajo Putina za Stalina in tu nič ne moreš,Putin je zelo priljubljen v rusiji,ravno zaradi tega ker je Rusijo naredil modernejšo in gospodarnejšo.Kolega je imel ruske sosede ki so vsako letu tu in itak vse vprašaš in ...prikaži več v glavnem tam je putin legenda in primerljivo priljubljenost ima z našim bivšim Titom.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.