Svet
431 ogledov

Ukrajina spreminja pravila glede vpoklica

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Idioti 18:31 23.april 2024.

    Verjetno se vsi sprašujete zakaj se rušijo popolnoma nevažne vasi in mesta in to do temeljev. Ukrainci uporabljajo zgradbe kot fortifikacije, ker se bojijo frontnega boja, obenem pa dobro vedo, da to nikoli več ne bo njihovo ampak Rusko, Rusom ...prikaži več je pa vseeno, kajti v ta področja se nikoli več ne bodo vrnili Ukrainci ampak kvečjemu malo Rusov, za katere je pa gradbenega materiala kolker hočeš. Potrebujejo samo cement. Na osvobojeno podrtem terenu , bodo samo kmetijske zadruge in nič drugega

  • Idioti 17:55 23.april 2024.

    Ukrajinska vojska je v rasulu , nekatere enote tudi uporniške .Prišel je dan , ko je uničena vsa njihova Ruska oborožitev. Redna vojska je na 20% nekdanjega sestava. Večino sestavljajo novaki obvezniki, ki so z 20 dnevnim drilom sposobni samo ...prikaži več za kanon futer. Posadk težkega orožja nimajo več, dobivajo pa tuja vozila. Tudi tisti preživeli , rabijo vsaj 3 mesece prakse na novih tankih , tako da se ni za bat, tega svežnja pomoči kajti, ko bo to v funkciji, UA ne bo več ampak bo to Zahodna Rusija .

    • peter25 23:01 23.april 2024.

      Razliko so naredile bombe se iz sovjetskega arsenala. 3 tone explosiva opremijo s krilci in navigacijo. Ukrajince bombadirajo kar iz Rusije. Explosija je moci majhnih jedrskih takticnih bomb. Najvecji problem zahoda je, ker je vsa orozjarska industrija v privat lasti. ...prikaži več Hkrati tudi banke. Moras izbrati denar in hkrati preplacas 10x vse. Ker se ne izplaca izdelava municije, moras to municijo kupiti predvsem iz Azije. Spet sluzijo Kitajci.

  • Idioti 18:15 23.april 2024.

    Jaz predvidevam napad Severne armije -100.000 vojakov , trije korpusi , 9 divizij od katerih 3 čisto oklepne , pred 1.majem , drugi termin bi bil lahko po paradi 9.maja , ker je takšno število enot težko držati , na ...prikaži več izhodišnih položajih, predvidevam pred 1. majem . Ko bodo pa 3 oklepne divizije vsekale vsaka svoj klin v neiskušeno naborniško vojsko , bo pa Harkiv obkoljen v 5 dneh ofenzive potem je pa odprta pot do Kieva in kapitulacija UA, ta pa po notah STALINA ,če ne, gremo pa do P meje !

  • Idioti 17:35 23.april 2024.

    Bolj kiksnenga članka v zvezi z podpisanim odlokom pa že dolgo nisem videl . Vi k tako podpirate UA , bi morali pozvati MNZ - Urad za begunce , Zunanje ministrstvo , ter Policijo , da takoj polovi vse Ukrajince ...prikaži veče v Sloveniji , kajti izgubili so status begunca in dobili status vojnih dezerterjev ! Ker ste na strani UA , STE DOLŽNI POLOVITI VSE in jih predati UA organom ! Samo zgleda ,da se vi sploh ne zavedate sprememb v njihovem statusu . Vse poloviti in nazaj v vojno banda nacistična !

  • Idioti 17:41 23.april 2024.

    Jaz kot Ruski vohun , vam moram povedati , da ne boste pisali traparij o otrocih in dojenčkih sledeče: V Odesi smo napadli Francoske kriminalce , ki jih vi iz ljubezni imenujete Tujska legija . Bili so v zgradbi , ...prikaži več, ki je obdana z civilnimi objekti . Da vas ne učim , kje so lahko vojni objekti in vojašnice . Rezultat je 11 crknjenih kriminalcev , ostalo pa kolateralna škoda , ki jo drugič pripišite ZELENSKEMU , ki skriva vojsko za civilisti in ne Rusom ! Men se od vas že mal kozla !

  • Avatar Andrej42
    Andrej42 19:22 23.april 2024.

    Osvoboditev in denacifikacija Ukrajine poteka po načrtu - UUURRRAA

  • Ender3 19:06 23.april 2024.

    V Ukrajini je pekel na zemlji. 500 tisoč umrlih je Zelenkotu premalo. Namesto premirja si nekateri želijo še več umrlih in poškodovanih. Rusi sami po sebi ne bodo prenehali z vojaško operacijo in prav nič se jim ne mudi. Vsak ...prikaži več dan postajajo vse močnejši in učinkovitejši v vojskovanju..

  • peter25 22:13 23.april 2024.

    Ni vsak za vojsko. Recimo Nemci so drugo svetovno vojno izgubili decembra 1941 pred Moskovo, kjer je padla ali zmrznila njihova elita. Vecina pametnih vojakov drzi glave v luknji, strelja v zrak in hkrati razmislja, kako cimprej pobegniti iz te ...prikaži več norije. Danes je se slabse, ker je vecina zrtev zaradi topnistva, raket, dronov. Sedis v tisti luknji in cakas, da te zivega zakopljejo in nikoli ne najdejo. Zato pravijo, da ni veliko zrtev...le pogresajo jih kaksen milijon.

    • Idioti 17:30 24.april 2024.

      Najpametnejši pa imajo dve puške . Z eno streljajo lahko tud v luft , druga je pa čista in podmazana . Pred predajo vržejo uporabljeno stran , predajo se pa z čisto in podmazano , ter se nimajo kaj opravičevati .

    • Idioti 17:37 24.april 2024.

      UA objavlja samo tisto število umrlih , ki je skladna s številom vojnih pogrebov in izplačanih zavarovalnin družinam. Lansko leto je bila ta številka 35.000 . UA oblastem je v interesu , da umrle na fronti nikoli ne najdejo , ...prikaži več, da nacistični bandi ni treba izplačati denarja družinam ampak ga trpao v svoje žepe .

  • bobubob 13:02 24.april 2024.

    Če jim že plačujemo tujce/legijo in jim kupujemo strelivo za pobijanje Rusov, zakaj jim vendar ne pošljemo še ukrajinskih dezerterjev, ki jih je v EU preko pol milijona, pa naj se tam borijo za osvoboditev svoje domovine. Zanje prosi Volodja ...prikaži več osebno ! Če pa jim Volodja ni povšeči, pa naj to s protesti širom EU tudi povedo. Naj zahtevajo torej od EU prepoved podpiranja vojne ali pa naj se gredo borit - proti Putinu ali proti Volodji.

  • Idioti 17:39 24.april 2024.

    Z podpisanem odlokom Zeleta , so vsi moški postali vojni obvezniki ! Se pravi tele barabe pri nas niso več begunci ampak vojni dezerterji .

    • Avatar Pantani2
      Pantani2 06:35 25.april 2024.

      Jp,tako da jih imajo vso pravico poloviti in transportirati na prvo linijo fronte!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.