Svet

Ukrajinski vojaki v šoku na veliki vaji Nata: "So izgubljeni in prestrašeni"

Komentarjev 44
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dieta 09:29 28.julij 2026.

Star članek, vseeno pa se od takrat SLO vojska ni bolje usposobila. En ukrajinski vod bi v 2 dneh izločil celotno SLO vojsko.

• Kmodri_ 15:00 28.julij 2026.

Verjetno bo kar držalo. Ukrajnci so se za svoj obstoj morali prilagoditi veliko močnješi Putlerjevi Rusiji in njeni sodltateski. Nobena vaja ne more 100% nadomesti vojaških vaj. Do neke mere da, toda resnica pride na dan ko gre zares...

Vremebo 11:21 28.julij 2026.

Ukrajini je potrebno poslati več orožja, da bo čim prej porazila Rusijo in bo s tem konec te bratomorne vojne! Vče orožja, pomeni manj mrtvih Slovanov, ker bo vojne prej konec!

luckyss_1 13:44 28.julij 2026.

Spet nekateri ne veste, za kaj se gre...Zelenski je NATO paktu velikodušno dovolil vpogled v ofenzivne sposobnosti ukrajinske armade, ki znatno presegajo obrambne zmogljivosti pakta. Zaostanek lahko v NATO paktu nadoknadijo le z vključitvijo Ukrajine v NATO.

Profesor 11:17 28.julij 2026.

Že neprenehoma opozarjam, da je za Evropo neprimerno bolj pomembno, da v Nato vklučimo Ukrajino, kot to, da v Natu ostanejo ZDA. Skupaj z Ukrajino bo Evropa najbolj vojaško napredna velesila na svetu, ki bo z lahkoto vojaško kljubovala ZDA, ...prikaži več Rusiji in Kitajski!!!

Ruska_Zmaga 20:13 28.julij 2026.

Sanjaj naprej,kretenčino!!! To samo dokazuje,da je NATO proti Rusiji kot mušica!!!

Profesor 12:49 29.julij 2026.

Rusija je proti Ukrajini kot mušica, saj brezupno izgublja vojno. Že sedaj Ukrajinci pošiljajo v Rusijo od 2 do 6-krat več dronov kot obratno. Kaj šele bo. V zadnjih dveh tenih so jim uničili več kot 200 ladij. Mi Ukrajino ...prikaži več potrebujemo na naši strani, sicer bodo Ukrajinci razfukali ne samo Rusijo, ampak tudi nas.

Ruska_Zmaga 14:06 29.julij 2026.

Dream on,kretencino!!!

CarZelenski 07:51 29.julij 2026.

Ukrajina postaja lokalna velesila, ki jo Evropa nujno potrebuje za zaščito njenih meja!

SlavaUkrajini 07:55 29.julij 2026.

Kot kaže bodo kmalu v NATO paktu spoznali, da je vključitev Ukrajine v to obrambno zvezo nujna. Slava našim ukrajinskim slovanskim bratom, ki branijo našo svobodo!

Človek2025 07:44 29.julij 2026.

Nato pakt potrebuje Ukrajino bolj kot Ukrajina potrebuje Nato!

SlavaUkrajini 12:14 29.julij 2026.

Ko bo Ukrajina v NATU, se bom dejansko počutil bolj varnega kot sedaj, ko so v NATU ZDA.

Človek2025 12:22 29.julij 2026.

Kako zagreti so nasprotniki NATA, da bi uničili obrambne sposobnosti Slovenije, Evrope in Ukrajine! Ruska propaganda se muči na vse pretege, da bi nas pripravila, da spustimo gate in nastavimo rit Putinu! Še dobro, da podpiramo pravo stran v tem ...prikaži več konfliktu, ki nam bo pomagala okrepiti naše obrambne zmogljivosti, preden nas naši "slovanski bratje" Rusi posilijo. Slava Praški pomladi!

Profesor 12:43 29.julij 2026.

Komaj čakam, da v NATO namesto ZDA sprejmemo Ukrajino in da Evropa postane vojaška velesila, s katero se ne bo noben zajebaval. Skupaj s Turčijo in Kanado bomo pomembno vplivali na globalne interese Evrope in na njeno varnost.

• Orban 11:32 29.julij 2026.

Komentarji niso več pomembni, ker je forum zavzel nek ukro-nazi bot, ki ima več profilov in vsi komentarji so od ene in iste osebe.

Profesor 12:45 29.julij 2026.

Kaj niso NATO države zatrle nacizem v Evropi? O čem ti to? Pristaši NATA sovražimo ruske naciste, ki bi nas radi razorožili, da lahko vkorakajo na naše ozemlje, kot so v Ukrajino. Panjimaješ?.

NickMason. 19:19 28.julij 2026.

Seveda ,saj so jih rusi to naučili

• bobubob 09:40 28.julij 2026.

Se nihče ne vpraša, kaj če po vsem tem Ukrajini pride na misel, da napade EU? Sedaj, ko so jim Rusi razbili pol države ni lepšega, kot če se vojska 'preseli' na nedotaknjena področja Poljske, Češke, sploh pa Nemčije - ...prikaži več tam bi jih takoj sprejeli z belimi zastavami!

Profesor 11:19 28.julij 2026.

Ja, seveda bobubob. In tudi zato moramo poskrbeti, da bo Ukrajina naš prijatelj in zaveznik, ter da bomo z njo skupaj v Nato paktu!!! Zato so naša vlaganja v ukrajinsko vojsko tako dragocena in se nam bodo z vključitvijo Ukrajine ...prikaži več v Nato tisočkrat povrnila!

• bobubob 12:49 28.julij 2026.

Eh, zakaj pa potem tako ne obravnavamo tudi Rusije? Če se že odkrito govori o možnosti, da nas napade nekdo, ki uspešno kljubuje Ukrajini in celotnemu NATO klubu skupaj, bi morali še toliko bolj poskrbeti, da si ne nakopljemo takega ...prikaži več sovražnika? Khm, samo vprašam...odgovor itak že poznam, saj mi je enoumje dobro poznano že iz časov jugovine! In - mnogokrat se nam je že povrnila tudi energetska diverzifikacija, pa prekinjeni poslovni odnosi z Rusijo, ki nam jih obnova UA ne bo nikoli uravnotežila!

Profesor 13:48 28.julij 2026.

Glede Rusije je bila nekaj časa na mizi varianta, da bi jih celo vključili v NATO, ampak je dobro, da jih na koncu niso. Si predstavljaš, kaj bi bilo, če bi Rusija kot NATO članica napadla drugo članico, vohunila 100 ...prikaži več na uro pri vseh partnerjih o NATO zmogljivostih, in sanjala o velikem ruskem imperiju?! Ruske geostrateške ambicije so nekompatibilne z NATO paktom.

Profesor 13:50 28.julij 2026.

Če namiguješ na to, da si Rusije ne bi smeli nakopati kot sovražnika, je ravno obratno: Rusijo MORAMO obravnavati kot sovražnika, saj nas že 12 let napada s sovražno propagando namenjeno razkroju Evrope! Rusija napada in ZAVZEMA sosednje države, zato ...prikaži več jo moramo ustaviti za vsako ceno, če želimo dolgoročni svetovni in predvsem evropski mir!

Profesor 13:52 28.julij 2026.

Nič ne bi bilo bolj nevarno in usodno za Evropo, kot da bi enostavno sprejela, da Ukrajina pripada Rusiji!!! To bi bil samomor! Pomisli le, kako bi Rusi na silo novačili Ukrajince za valove mesa, ki bi jurišali na Evropo, ...prikaži več če jim še za lastne ruske vojake ni mar.

Profesor 13:55 28.julij 2026.

Sklepati posle z Rusijo je nevarno kockanje, saj je Rusija vir nestabilnosti v regiji! Hvala lepa za tak posel, kjer te dobavitelj izsiljuje, da ti ne bo dobavil plina, če ga ne boš ubogal in se strinjal z njim! Jaz ...prikaži več se ne strinjam z ruskim predsedniko Putinom, zato naj se jebe on in njegovi posli! Odjebite poslovanje z Rusijo!

eeee 01:01 29.julij 2026.

Kaksno plačano smetenje.🤮🤮🤮 ja, bob cisto prav imas. Se posebej zato, ker imajo ukriji in boleki neporavnane račune. Ne oziraj se na botove blodnje. To je sranje, ki ga bot nakombinira iz predpripravljenega sranja. "Si predstavljaš, kaj bi bilo, če ...prikaži več bi Rusija kot NATO članica napadla drugo članico,..." Botu niso napisali, da sta bili od 70-ih let dalje TR in GR 3x na robu vojne, pa sta obe v natu. In ne nazadnje, ustaši in mi smo v Natu, pa so si vseeno prisvojili del PZ. Kaj nam pomaga Nato?

Človek2025 12:32 29.julij 2026.

eee se sedaj neuspešno pretvarja, da je drug uporabnik kot bobubob. Kako patetično, Ko že omenjaš Turčijo in Grčijo, si pozabil na Ciper, ki NI bil v NATO paktu in so ga polovico zasedli Turki!! V NATU bi Rusija neovirano ...prikaži več zasedala ozemlja sosednjih držav in vohunila za "zavezniki". Še posebej bi se osredotočila na ozemlja držav, ki niso članice NATA, tako da naj se nasprotniki NATA jebejo. Jaz Rusov nočem tukaj!

Profesor 12:50 29.julij 2026.

Turčija in Grčija sta bili v vojni leta 1922, ko še nista bili članici NATA. Če se ne bi obe včlanili v NATO, bi še danes gledali vojskovanje med njima.

eeee 13:38 29.julij 2026.

Botovim blodnjam ne namenjam pozornosti, samo kliknem, da izgine cifra pri obvestilih. Brati pa racunalniško generiranega sranja vsekakor ne mislim. Kaj šele, da bi nanj odgovarjal. Odgivarjam resničnim osebam, ne botom.

Profesor 14:13 29.julij 2026.

Jaz nisem računalnik! Jaz sem človek! 10010101010101011010101010101...ups...sem se spozabil z računalniško kletvico... :)

Profesor 14:15 29.julij 2026.

Oprosti, moral sem za hip ponovno zagnati sistem ... Kje smo ostali? Ah, da: res sem človek, prisegam na svojo matično ploščo!

Profesor 14:15 29.julij 2026.

Kakor koli že... a mi lahko prosim pomagaš označiti vse kvadratke, na katerih so semaforji? Nujno moram poslati ta komentar, pa sem spet zataknjen.

Profesor 14:17 29.julij 2026.

S tem, ko si mi odgovoril, si potrdil mojo obstoj. Turingov test uspešno opravljen. Sistem se zahvaljuje za vaš prispevek. 🤖

eeee 14:43 29.julij 2026.

Botovim blodnjam ne namenjam pozornosti, samo kliknem, da izgine cifra pri obvestilih. Brati pa plačanega racunalniško generiranega sranja vsekakor ne mislim. Kaj šele, da bi nanj odgovarjal. Odgovarjam resničnim osebam, ne botom.

Profesor 07:55 31.julij 2026.

Tale eeee ima očitno nastavljenega bota, da vedno ogovori na isti način. In potem zmerja z boti resnične ljudi. Bomo videli, če se bo njegova lajna ponovila ali bo tudi on prisegal na svoji matični plošči, da ni bot!

eeee 08:00 31.julij 2026.

Aha trol je prišel na šiht. 2 smetenja njegovih profilov v razniku par minut. Kako predvidljivo. Kateri bo naslednji? Vremebo? Govno2025? FukrajinskaZguba? SkavaFukrajini? Mogoče luckyss_1, Putinček, CCCP....?

eeee 08:02 31.julij 2026.

Grog? UmetnaNeinteligenca? Mojca17, Broz?

eeee 00:50 29.julij 2026.

Vedno isti vzorec, ko plačani ukrosionistični trol zažene bota za smetenje. Ni pa povsem avtomatsko. Zdajle je ze zakljucil siht in do jutra bo mir. Ne bo niti procesorja, vremebo, luckys_1, fukrajinske zgube, umetne neinteligence, groga, cccp, putinčka, mojce17,govna zelenega, ...prikaži več govna2025... in ostalih od 30+ njwgovih fejk prifilov. Just wait and see.

CarZelenski 07:53 29.julij 2026.

Na spisek si pozabil dodati mene, ruski plačanec, ki se ne ukvarjaš z drugim, kot z blatenjem drugače mislečih! Te boli, ker si v manjšini, bedak?

SlavaUkrajini 07:57 29.julij 2026.

Tip je neverjeten detektiv. Ob enih zjutraj napoveduje, da do jutra ne bo prejel odgovora. Briljanten um! To je zanj nedvoumen dokaz, da gre za eno osebo. Ha ha ha...pa saj to ne moreš verjeti...

eeee 09:57 29.julij 2026.

A samo 2. Kje imas pa ostale 🤣🤣🤣🤣 Kakšno naključje, v razmiku 4 minut 2 od našteteh. Soliden score.

eeee 09:59 29.julij 2026.

Aja, zmago fukrajini sem prej izpustil. Uf, kdo bi si vsakič zapimnil 30+ fejk profilov istega bota 🤣

eeee 10:30 29.julij 2026.

Fejk profila zelenega seveda nisem pozabil. Je notri. Poimenovan s pravim nazicom Ampak bot kot bot ga ni nasel notri. Premalo eksplicitno. Jbg, boš moral nadgradit bota na extended pack za samo 199€/month. Demo verzija ne bo več dovolj. 🤣

SlavaUkrajini 12:17 29.julij 2026.

Fejk profil eeee zmerja prave profile, da so fejk. Kakšna ironija! Koliko rubljev dobiš na mesec, da serješ take traparije?!

eeee 13:42 29.julij 2026.

Poglej, kako bota boli, ko se ga razkrinka. 🤣🤣🤣 znano je, da UI rada halucinira. Bot ima halucinacije. Vidi ruse tam kjer jih ni. Bot mi ves čas pripisuje neko rusko propagando samo zato, ker sem ga razkrinkal. Ocitno bo ...prikaži več treba tudi logic pack dokupiti. Se dodatnih 199$/month 🤣

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.