v čipkastih gatah, se je poklonila očetu . no ja .. mene bi mal skrbel
Hmm, kje pa so kakšni čari? Jaz vidil preveliko glavo, nataknjeno na kup shiranih kosti.
hahaha
Živ primer kvazipesnika, ki se na veliko norčuje iz maternega jezika! In - poklon pokojnemu očetu v ... čipkastih spodnjicah??? Perverzno!
Primitivka tako kot njena mama
Kdor nima v glavi , ima v gatkah.
Čudna noč je bla ....bla,bla,bla ???
V gatah se je poklonila pokojnemu očetu? Se mi zdi , da postaja podobna Jenulu, tudi on rad skače okol v gatah. O čarih pa kdaj drugič,danes jih ne vidim nikjer.
malo je presuha
jabolko ne pade daleč od jablane
Lepo posvetilo pokojnemu očetu,ha,ha.Primitivno do amena. Kaj nima v glavi, nič?
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
v čipkastih gatah, se je poklonila očetu . no ja .. mene bi mal skrbel
Hmm, kje pa so kakšni čari? Jaz vidil preveliko glavo, nataknjeno na kup shiranih kosti.
hahaha
Živ primer kvazipesnika, ki se na veliko norčuje iz maternega jezika! In - poklon pokojnemu očetu v ... čipkastih spodnjicah??? Perverzno!
Primitivka tako kot njena mama
Kdor nima v glavi , ima v gatkah.
Čudna noč je bla ....bla,bla,bla ???
V gatah se je poklonila pokojnemu očetu? Se mi zdi , da postaja podobna Jenulu, tudi on rad skače okol v gatah. O čarih pa kdaj drugič,danes jih ne vidim nikjer.
malo je presuha
jabolko ne pade daleč od jablane
Lepo posvetilo pokojnemu očetu,ha,ha.Primitivno do amena. Kaj nima v glavi, nič?