Vsi ti komentarji imajo velik kompleks manjvrednosti, saj znajo samo pljuvati po drugih, sami pa se ne upajo pogledati v ogledalo, ker bi spoznali, da kritizirajo sami sebe.
Baba zmešana šoferji so jo vozili po celi sloveniji na klepanje.... doklee se ni oojavil žulja... in prijel vabo... in sedaj se ima za gosoo brezmadežno
Lepo bi, če bi svoje misli zadržala zase in se obnašala svojim letom primerno. Ni nas treba soliti z nekvalitetno soljo. Ni nam treba vsiljevati njene sreče in trpljenja pa tudi svojo zaljubljenost naj sam uživa, tu ji pač ne… ...prikaži več more nihče pomagati.
mateja04 če bi ti kaj znala, bi si jo tudi sama lahko zrihtala- malo pozornosti. no za začetek probaj uporabit urškinih 7 nasvetov pa še eno svojo fotko v stilu urškine samo brez rdeče obleke- najbolje čist brez vseh oblek-… ...prikaži več tako boš dobila sigurno malo pozornosti- kagega cenzorja ali admina lahk pa tudi kakega kera.
Ha-ha-ha! To je več koz smešno! Ko sem jo dajal v nič zaradi prazne buče sem dobil minusein sedaj, ko pravim, da bi bila za nekaj ipak dobra. Pa razumi!
Puklasti v zameno ti zrihtam napotnico za pedopsihiatra pod stopnjo nujno..Da ne boš v brezupu iz kleti pribegnil na streho in od tam prosil za pomoč..
Ulala,ulala,blablabla.vou waw uau,
🙈🙉🙊🐵🐒 .....iz veje na vejo
Vsi ti komentarji imajo velik kompleks manjvrednosti, saj znajo samo pljuvati po drugih, sami pa se ne upajo pogledati v ogledalo, ker bi spoznali, da kritizirajo sami sebe.
Pametna in lepa , mokre sanje desnih rokometačev .
Sem slišal govorice, da se ne spoznaš na ženske.
pravo olajšanje , da je več ni. eno govori, drugo je izvajala. nižje od njenega obnašanja enostavno ne gre.
Ja uboga kristina 6183👎 kaj se utapljaš od zavisti. Sicer pa ne vemo a si ona ali on.
kristina6183 seveda gre , sam ti stopniš na sceno pa je takoj tri kletne etaže nivo nižje.
"Kristina", tvoja glava je lupina, notri pa praznina.
A službico si je že našla, pa saj, je vseeno tako in tako jo preživljajo davkoplačevalci.
Ja zagotovo davkoplačevalci tvojega tipa. 🖕
O starček se je prebudil in ne sodi drugih po sebi.
Prevzemi naše deleže pri preživljanju vaše blodnjakinje.
francek 🖕 zapomni si ! Ni udarca brez starca..
francek kdo pa tebe preživlja ? mamica !!!
Denar zaslužim sam.
francek mal si zamenjal pojme - napisati bi moral zapravim ne zaslužim.
Baba zmešana šoferji so jo vozili po celi sloveniji na klepanje.... doklee se ni oojavil žulja... in prijel vabo... in sedaj se ima za gosoo brezmadežno
Žulja ima še nekaj dolga državi, ker je prenočeval pri predsednici v državnem zboru in ni nič prispeval za pranje posteljnine.
Kaj zdej v tej pasji vročini se je še en nov skotil..Golobistilopovi 🖕. Direkt iz šole k pisanju komentarjev..
aje jestiistilopovi pa nisi ti mal falil zdejle .. uršk je toliko in mnogo in mnoge so vozili sem in tja na hopa cupa..
Lepo bi, če bi svoje misli zadržala zase in se obnašala svojim letom primerno. Ni nas treba soliti z nekvalitetno soljo. Ni nam treba vsiljevati njene sreče in trpljenja pa tudi svojo zaljubljenost naj sam uživa, tu ji pač ne… ...prikaži več more nihče pomagati.
Saj bi ti tudi svoje plačane komentarje lahko zase zadržal. Za tvojo slanost po/skrbi kar klet na Trstenjakovi..
Butasta ostarela baba išče pozornost.
In KAJ iščeš ti?
mateja, zihr ne nedofukane bolnice !
Ja res ste nekateri v kleti pravi biserčki sramote in primitivizma. Zlo, ki ga širite, je edino kar znate. Stranka SDS pa to podpira in plačuje.
mateja04 če bi ti kaj znala, bi si jo tudi sama lahko zrihtala- malo pozornosti. no za začetek probaj uporabit urškinih 7 nasvetov pa še eno svojo fotko v stilu urškine samo brez rdeče obleke- najbolje čist brez vseh oblek-… ...prikaži več tako boš dobila sigurno malo pozornosti- kagega cenzorja ali admina lahk pa tudi kakega kera.
Kura.
Fodra naj gre delat !
Same gojene 🐏🐑🐑 so lepijo nad ta prispevek..
plavi-mil in puklasti - kaj či bi vidva raje eno kokot poslala delat, pa ne malo fest...je že fest dolžna, al bosta vidva zanjo kaj zastavila ?
Strinjam se z vsemi komrntsrji in dodajam, da se smeši kot vsi levičarji, ko odprejo usta.
Ampak pardon, takšne maloumne tlačane pa premorejo samo desnićarji na Trstenjakovi.
Ender3, zgoraj sem imel v mislih tudi tebe, kar si z butasto pripombo takoj potrdil.
Tlaćan, aile mit weile..Da ne boš še sebe prehitel..😂
slovenski3 premnogim ni niti ust treba odpret pa se smešijo. sam kapice s šiltom dajo na glavo . pa se jim smeji cel svet.
Stara koka dobra supa! Le gofljo ji moraš prej zalepiti z McGyverjem ;-)
Od take supe dobis drisko !
Ha-ha-ha! To je več koz smešno! Ko sem jo dajal v nič zaradi prazne buče sem dobil minusein sedaj, ko pravim, da bi bila za nekaj ipak dobra. Pa razumi!
Puklasti od tvojega primitivizma te tudi nekam prime..In ni možnosti, da bi to onemogočili.
Ender, cifuretina, dam ti 30% popusta za seanso pri poznanem psihoterapeutu !
Puklasti v zameno ti zrihtam napotnico za pedopsihiatra pod stopnjo nujno..Da ne boš v brezupu iz kleti pribegnil na streho in od tam prosil za pomoč..
najbolj hecno bi bilo, da bi odkrili posterje neke dame v rdečem nastenah nekih komentatorjev starih kur in ovelih bab. al pa kakšne kokotke.