Baba zmešana šoferji so jo vozili po celi sloveniji na klepanje.... doklee se ni oojavil žulja... in prijel vabo... in sedaj se ima za gosoo brezmadežno
Lepo bi, če bi svoje misli zadržala zase in se obnašala svojim letom primerno. Ni nas treba soliti z nekvalitetno soljo. Ni nam treba vsiljevati njene sreče in trpljenja pa tudi svojo zaljubljenost naj sam uživa, tu ji pač ne… ...prikaži več more nihče pomagati.
Ha-ha-ha! To je več koz smešno! Ko sem jo dajal v nič zaradi prazne buče sem dobil minusein sedaj, ko pravim, da bi bila za nekaj ipak dobra. Pa razumi!
pravo olajšanje , da je več ni. eno govori, drugo je izvajala. nižje od njenega obnašanja enostavno ne gre.
Pametna in lepa , mokre sanje desnih rokometačev .
A službico si je že našla, pa saj, je vseeno tako in tako jo preživljajo davkoplačevalci.
Strinjam se z vsemi komrntsrji in dodajam, da se smeši kot vsi levičarji, ko odprejo usta.
Baba zmešana šoferji so jo vozili po celi sloveniji na klepanje.... doklee se ni oojavil žulja... in prijel vabo... in sedaj se ima za gosoo brezmadežno
Kura.
Fodra naj gre delat !
Butasta ostarela baba išče pozornost.
In KAJ iščeš ti?
mateja, zihr ne nedofukane bolnice !
Lepo bi, če bi svoje misli zadržala zase in se obnašala svojim letom primerno. Ni nas treba soliti z nekvalitetno soljo. Ni nam treba vsiljevati njene sreče in trpljenja pa tudi svojo zaljubljenost naj sam uživa, tu ji pač ne… ...prikaži več more nihče pomagati.
Stara koka dobra supa! Le gofljo ji moraš prej zalepiti z McGyverjem ;-)
Od take supe dobis drisko !
Ha-ha-ha! To je več koz smešno! Ko sem jo dajal v nič zaradi prazne buče sem dobil minusein sedaj, ko pravim, da bi bila za nekaj ipak dobra. Pa razumi!