Slovenija /slovenija/crna-kronika
15181 ogledov

Umoril jo je, ker mu je odrekla seks

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 09:44 13.avgust 2024.

    Zanimivo podajanje osebnih odnosov skozi prizmo konfliktov. Je pa vse na osnovi, se je zgodilo.. Past tense. morda pa bi ta gospa zaslužila denar s študijo zakaj vsaka generacija ciganov postaja bolj agresivna. V ta sklop bi lahko vključila grozljiv ...prikaži več umor gospoda v Grosupljem. Aha, to ne bo šlo, ker cigani grozijo, pa bi bila ogrožena. Kaj pa morda rojevanje mladoletnic v ''etični'' populaciji, a je to tabu tema za ''akademike''?

  • munja 10:36 13.avgust 2024.

    Nekateri moški so žal s svojo miselnostjo še vedno v kameni dobi, kot da se ni v stoletjih do sedaj nič spremenilo. To je precej zaskrbljujoče stanje. Svojo agresivnost in napadalnost naj raje usmerijo v delo, šport in še kaj, ...prikaži več ne pa se znašati nad šibkejšimi, naj bodo to otroci ali ženske oz. žene.

  • PasjaProcesija 08:56 13.avgust 2024.

    Osebno sem presenečen, da ni tovrstnih dejanj še več. Ženske so le postale previdnejše. Razčlenim storilce. Prežeti so s travmami, nadvlada pa jim daje občutek moči in veljave. Moški smo družbeno bolj podvrženi uspehom. Propad zveze je za moškega hud ...prikaži več osebni poraz, ki je lahko gonilo za maščevanje. Drugo gonilo storilcev je lahko pešanje spolne ali fizične moči. Moški bi moral biti močan, znaki staranja pa vanj vnašajo občutek nemoči in nevrednosti. Uporaba premoči jim vrne občutek veljave.

    • PasjaProcesija 09:02 13.avgust 2024.

      V moški naravi je biti agresiven, napadalen. Z napadalnostjo smo ljudje premagali plenilce in iz blata prišli do hiš. Bolj to velja za moške, ki so zavoljo večje razmnožitvene vrednosti žensk in otrok prvi zastavili svoja življenja pred zvermi. Ženske ...prikaži več napadalnost povezujejo z moškostjo. Zaželena je visoka polarnost med spoloma. V veliki meri je agresija znak visokega testosterona in telesno zdravega moškega. Agresivnega moškega želijo ukrotiti kar pa jih ovira, ko napadalnost preraste v nasilje.

    • PasjaProcesija 09:03 13.avgust 2024.

      Zato lepa dekleta ljubijo barabe. Kontroverzno, seveda. Ampak bolje, da preberete od mene, kot pa da se s tem preživljajo „intelektualci“ kova Vodeb.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.