Wi-fiju se ne da pobegniti, ker ga uporablja prav vsak sosed, razen če si v samostojni hiši pa še tam imaš tablične računalnike, prenosnike, mobilne telefone itn., mož pravi, da bo najverjetneje po tem članku vse dal nazaj na kabel… ...prikaži več in v družini bomo zmanjšali uporabo wi-fija ter telefonskih klicev. Počivaj v miru Dr. Seyed Yousef Ardebili, hvala za veliko srce in ker ste zdravili nas Slovence. Respekt.
Pred več kot desetimi leti je operiral mojega moža (možganska krvavitev), operacija je dobro uspela, mož je še danes, pri 87 letih razmeroma zdrav. Spominjam se, kako je z veliko empatijo, spremljav njegovo stanje po operaciji. Ko sem mu ob… ...prikaži večob odhodu moža iz bolnice hotela dati v zahvalo steklenica boljšega vina, jo je zavrnil rekoč, da ne pije. Mnogi se ga bomo s hvaležnostjo spominjali.
NAJ POČIVA V MIRU !!!
Iz celotnega intervjuja ste izluščili tole o škodljivosti sevanja in da je potem uporabljal slušalke....to je seveda res, ampak bistvo je bilo pa v tem, da nas ubija vedno hujši vsakdanji ritem in način življenja in stres, ki ga prinaša.… ...prikaži več Predvsem pa, da nihče ni nedotakljiv in da smo vsaj v smrti vsi enaki.
Dobri in spoštovani ljudje nikoli ne umrejo ,vedno ostanejo v naših srcih ! R.I.P.
Naj počiva v miru....
Wi-fiju se ne da pobegniti, ker ga uporablja prav vsak sosed, razen če si v samostojni hiši pa še tam imaš tablične računalnike, prenosnike, mobilne telefone itn., mož pravi, da bo najverjetneje po tem članku vse dal nazaj na kabel… ...prikaži več in v družini bomo zmanjšali uporabo wi-fija ter telefonskih klicev. Počivaj v miru Dr. Seyed Yousef Ardebili, hvala za veliko srce in ker ste zdravili nas Slovence. Respekt.
Pred več kot desetimi leti je operiral mojega moža (možganska krvavitev), operacija je dobro uspela, mož je še danes, pri 87 letih razmeroma zdrav. Spominjam se, kako je z veliko empatijo, spremljav njegovo stanje po operaciji. Ko sem mu ob… ...prikaži večob odhodu moža iz bolnice hotela dati v zahvalo steklenica boljšega vina, jo je zavrnil rekoč, da ne pije. Mnogi se ga bomo s hvaležnostjo spominjali. NAJ POČIVA V MIRU !!!
Iz celotnega intervjuja ste izluščili tole o škodljivosti sevanja in da je potem uporabljal slušalke....to je seveda res, ampak bistvo je bilo pa v tem, da nas ubija vedno hujši vsakdanji ritem in način življenja in stres, ki ga prinaša.… ...prikaži več Predvsem pa, da nihče ni nedotakljiv in da smo vsaj v smrti vsi enaki.