Herr Flick, ashes to ashes, dust to dust!!
Umrl je Lovro Šturm zagovornik domobranstva in katoliške cerkve .
Mi se moramo pocakati kaksen dan, da vidimo, kako crna luknja pozre rdeco enmetercvancig zvezdo...
Počakaj kaj bo zapisal TWETLER .
Tvoja definicija je točna.lp
Mene najbolj zanima kaj bo ob smrti Šturma zapisal maršal Twito!
poslal mu bo gardo Slovenske vojske na pogreb, da mu bo koračnico zaigrala
Ne zasluži si!
itak da si ne, ampak desna militaristično nacistična vlada ga slavi, saj je bil njihov ideolog
Trojno cepljen s Pfizerjem!
in približal se je spravi za umrle...
Eden manj. Ta ne bo več delal škode Sloveniji!
Sodilo mu bo tisto, ki bo ob času sodilo tudi nam vsem, ne pa mi, ozkogledi smrtniki.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Herr Flick, ashes to ashes, dust to dust!!
Umrl je Lovro Šturm zagovornik domobranstva in katoliške cerkve .
Mi se moramo pocakati kaksen dan, da vidimo, kako crna luknja pozre rdeco enmetercvancig zvezdo...
Počakaj kaj bo zapisal TWETLER .
Tvoja definicija je točna.lp
Mene najbolj zanima kaj bo ob smrti Šturma zapisal maršal Twito!
poslal mu bo gardo Slovenske vojske na pogreb, da mu bo koračnico zaigrala
Ne zasluži si!
itak da si ne, ampak desna militaristično nacistična vlada ga slavi, saj je bil njihov ideolog
Trojno cepljen s Pfizerjem!
in približal se je spravi za umrle...
Eden manj. Ta ne bo več delal škode Sloveniji!
Sodilo mu bo tisto, ki bo ob času sodilo tudi nam vsem, ne pa mi, ozkogledi smrtniki.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦