Magazin

Umrl je pevec ikonične uspešnice Y.M.C.A.

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Toma 14:23 01.julij 2026.

RIP! Bil je to zelo velik hit takrat.

• eeee 12:11 02.julij 2026.

Bil. Ne vem, ce bi bil, če bi ga folk malo bolj poslušal in se pozanimal za ozadje. Tipični gejevski cigumigu. In tega tekst niti ne skriva. Od klasicnih disko hitov (ceprav nikoli nisem maral diska) mi je ljubsi I ...prikaži več Will Survive od Gaynorjeve ali I Feel Love od Donne Summer, ki je itak imela naziv Disco Queen (kasneje so Bronski Beat naredili odlicen cover tega komada, who cares, ce so geji).

• Toma 13:16 05.julij 2026.

Yep, glih sem gledal oddajo na HRT kako se je začel disko v NY. S črnimi toplovodarji… Kaj češ, muzika je bila pa vrhunska! Veliko so zaslužili tudi na moj račun, saj so se takrat prodajale le vinilke, mp3 je ...prikaži več prišel 5 let kasneje kot tudi CD-ji.

• eeee 14:00 05.julij 2026.

Tudi jaz sem veliko kupoval plate (vinile), le da sem bil od nekdaj roker. Takrat bi si dal rajsi jajca odsekat kot da bi priznal, da je (lahko) tudi kakšen disko komad dober. No, neke stvari so prestale preizkus casa, kot temu pravimo.

• maček 18:17 01.julij 2026.

Vsak enkrat umre,ne glede kaj,kdo in kje si.

• eeee 12:29 02.julij 2026.

V bistvu so Village People kot p3derski bend izdali celo lgbtiqxyz sceno, ker so svoj cigumigu prodali politicni opciji, ki bi jih najraje zradirala. Kar se tega tiče, so "demokrati" bistveno bolj njihovi saj razen lezenja zidom v rit in ...prikaži večn podpore raznim marginalnim skupinam niso naredili nič. Sam osebno pa ne bi sel prepevat nobeni politicni stranki. Ko jih jebe.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.