Slovenija
19034 ogledov

Unicredit banka brez pojasnil množično zapira račune

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Snežinko 07:10 14.junij 2019.

In zakaj taka panika? V Sloveniji je kar nekaj bank, naj gre drugam, pa bo. Če ga Unicredit noče, zagotovo se najde banka, ki ga bo z odprtimi rokami vzela.

• Brooke_Gascoigne 15:53 14.junij 2019.

Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem ...prikaži več času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela za to. Preberite več na tej stranii ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

jezeran 07:21 14.junij 2019.

Pa kdo sploh ima tam račun, ena najdražjih bank v Sloveniji, z vsega petimi poslovalnicami v Ljubljani, drugje jih skoraj ni. Obstali so ker so na veliko ponujali kredite v frankih in nate.ovali s tem ljudi, da morajo pri njih ...prikaži več odpirati račune. Vse to bomo pa na koncu plačevali državljanji.

Leon 12:08 14.junij 2019.

Banksterstvo v Sloveniji . Vsi so isti .

• aleksevic 08:24 14.junij 2019.

Brez pojasnila zapirajo račune za tujce, ki živijo v Sloveniji že več kot 5 let. Za tujce, ki so nedavno prispeli v Slovenijo, ta banka sploh ne odpira računov.

Urveminsa 00:51 15.junij 2019.

Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

• rogixl 09:02 14.junij 2019.

Ta banka je itak ena sama štala. Pred leti so bili tudi glavni prodajalci švicarskih kreditov, brez da bi ljudi opozarjali na visoka tveganja.

• Mla Den 15:36 14.junij 2019.

Oprostite, spoštovana Suzana Kos - tega pa vam ne verjamem. Nobena banka BREZ RAZLOGA ne bo stranki zaprla računa - najbolj verjeten razlo za zaprtje računa bi bil, da stranka noče dati zahtevanih obveznih podatkov. Mimogrede pa še to: da ...prikaži več se prav pri tem članku pojavi reklama za NLB, je verjetno naključje?

• tanci82 17:28 14.junij 2019.

Meni prikaže oglas za DBS in Sberbank.

• mucek4 10:05 14.junij 2019.

N26, pa nimaš težav.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.