Ponovno brez DVIGA INVALIDSKIH pokojnin?, vsaj na mejo SOCIJALNE POMOČI. SARCEVA VLADA TO Zavrnila!!! Niste človeški milo rečeno.Begunec dobi več kot SLOVENSKI INVALIDSKI UPOKOJENEC. SRHLJIVO. Kje mi živimo?
Invalid, ki 35 let dela in se poškoduje ALI ZBOLI, 35 LET VLACUJE V BLAGANO Dobi manj, kot begunec, z socialno pomočjo? Saj vem, da so samooklicani SOCIJALISTI v Sloveniji največji KAPITALISTI. A da so popolnoma zgubili stik z realnostjo... BOLANO.
Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 ure na dan. Redno plačujte vsak teden. Vse kar potrebujete je računalnik, internet povezava in malo prostega časa. Everything in… ...prikaži večin the world rests in a popolnoma spremenilo moje življenje. To comee
...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com
Ponovno brez DVIGA INVALIDSKIH pokojnin?, vsaj na mejo SOCIJALNE POMOČI. SARCEVA VLADA TO Zavrnila!!! Niste človeški milo rečeno.Begunec dobi več kot SLOVENSKI INVALIDSKI UPOKOJENEC. SRHLJIVO. Kje mi živimo?
Invalid, ki 35 let dela in se poškoduje ALI ZBOLI, 35 LET VLACUJE V BLAGANO Dobi manj, kot begunec, z socialno pomočjo? Saj vem, da so samooklicani SOCIJALISTI v Sloveniji največji KAPITALISTI. A da so popolnoma zgubili stik z realnostjo... BOLANO.
Pregovor stari - kdo te hrani, taj te jebe
Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 ure na dan. Redno plačujte vsak teden. Vse kar potrebujete je računalnik, internet povezava in malo prostega časa. Everything in… ...prikaži večin the world rests in a popolnoma spremenilo moje življenje. To comee ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com
Tole, če bo kdaj zaživelo, bo ZUJF-2 čez noč počistil. Samo potem osnova ne bo več niti 57, 25%.