Slovenija

Uradno: Sodba je pravnomočna!

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 10:56 19.avgust 2026.

Upam da Kadivca en dober lovec pospravi. Takih dripcev in njemu podobnih Slovenija ne potrebuje.

• buzi 10:44 19.avgust 2026.

V SLO je človeško življenje vredno 6 let zapora, od katerega bo morilec odsedel največ 3 do 4 leta. Očitno je v tej državi nekaj hudo narobe!!!

eeee 10:56 19.avgust 2026.

Sem hotel točno to napisat pa si me prehitel. Dobil je manj od polovice zagrožene kazni, pa še to je združeno z dvema pogojnima od prej.

• jakec1575 10:54 19.avgust 2026.

Kadivec, vodja mafije je dobil enako visino kazni za narocen umor, kot cigo, ki je v afektu mahnil nakokiranega Šutarja in ga ponesreci ubil, ker je tip butnil ob robnik. Ista kazen 6 let in drobiz

• Kmodri_ 10:50 19.avgust 2026.

Narobe je s posranci!

mahatma2 10:56 19.avgust 2026.

Če bo pomiloščen po kakšnih 4 letih ni nemogoče , da bo čez 6 let predsednik DZ tako kot je danes Stevanović . Verjetnost ni niti velika ni pa nemogoče , glede na stanje Slovenije , ki jo vodi greznična vlada.

• atamama 10:57 19.avgust 2026.

In lahko komentiramo z besedami dr.Bučarja, ko je imel 80 let intervju za RTV. .... v demokraciji so eni bolj in eni manj enaki pred zakoni... In v vsem sijaju se to dogaja, kajne?

• francisca1 11:02 19.avgust 2026.

Ne pravi, da je vlaganje slabo, ampak naredil sem veliko napako, ko sem izgubil svojo naložbo na lažni investicijski platformi. Po prijavi lokalnim oblastem ni bilo odgovora, vendar sem po tem, ko sem se obrnil na to ekipo za upravljanje ...prikaži več sredstev pri Trustwavehackerstech @ gmail com, uspel povrniti svojo naložbo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.