Slovenija

Sprva osumljeni za smrt Šutarja bo terjal odškodnino

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • buzi 10:44 19.avgust 2026.

V SLO je človeško življenje vredno 6 let zapora, od katerega bo morilec odsedel največ 3 do 4 leta. Očitno je v tej državi nekaj hudo narobe!!!

eeee 10:56 19.avgust 2026.

Sem hotel točno to napisat pa si me prehitel. Dobil je manj od polovice zagrožene kazni, pa še to je združeno z dvema pogojnima od prej.

Leon 14:07 19.avgust 2026.

Krivosodje bi rekel Janez in njegovi podrepniki .

• jakec1575 10:56 19.avgust 2026.

Upam da Kadivca en dober lovec pospravi. Takih dripcev in njemu podobnih Slovenija ne potrebuje.

• atamama 10:57 19.avgust 2026.

In lahko komentiramo z besedami dr.Bučarja, ko je imel 80 let intervju za RTV. .... v demokraciji so eni bolj in eni manj enaki pred zakoni... In v vsem sijaju se to dogaja, kajne?

• slovenski3 12:47 19.avgust 2026.

A bi rad bil enakopraven s cigani?

• blayo 12:57 19.avgust 2026.

slovenski3, imaš prav, ta ti je ratala! Naj folk proba živet kot cigani, če mislijo da jim bo s tem izpolnjen življenski cilj.

• atamama 12:58 19.avgust 2026.

O, slovenski, bi, bi šel na trstenjakovo kampirat, pa na Otočcu me ne bi preganjali s prostorov, kjer je prepovedano kopanje, imam kar nekaj parcel ogledanih, pa nimam denarja da bi jih kupil in vprašanje je gradbeno dovoljenje... in kot ...prikaži več cigo, vse na dlani. Kakšno posredovanje policije, to ne more nič, ker cigo lahko izurpura in si prisvoji zemljo. Dnevno bi naredil prekršek, ukradel bi do 499E, pa bi policisti pisali globe, ja veliko ugodnosti bi mi nudil zakon iz 2007, in sodniki, tožilci????

• atamama 13:03 19.avgust 2026.

Pa da dodam, kakšno preganjanje s strani FURSa, lepo bi si kupil Audija, pa se zapeljem po tistih 600E podpore na CSD. V trgovini bi pogledali stran, ko si prisvojim ''večerjo''. Ja, pa tisti policist, ki mi je naložil globo, ...prikaži več brez skrbi bi vrgel kamen vanj, ne bi reagirali na napad uradne osebe. Ja, še mojo sosedo bi spravil ''v red''......

• blayo 13:15 19.avgust 2026.

atamama, pol pa kar, bodi cigan in bodo tvoji "problemi" rešeni 🤣🤣🤣

• maček 00:14 20.avgust 2026.

Fukjenicigoti.

• SlavkoKrizman 14:57 19.avgust 2026.

6 let je klofuta svojcem.

• jakec1575 10:54 19.avgust 2026.

Kadivec, vodja mafije je dobil enako visino kazni za narocen umor, kot cigo, ki je v afektu mahnil nakokiranega Šutarja in ga ponesreci ubil, ker je tip butnil ob robnik. Ista kazen 6 let in drobiz

• Kmodri_ 10:50 19.avgust 2026.

Narobe je s posranci!

mahatma2 13:40 19.avgust 2026.

Je pa tule še druga plat . kolikor me spomin ne vara je ta mož Šuta, ki naj počiva v miru, rad tudi kar precej popil in se je tudi rad z kokainom drogiral in v takem stanju naj bi ...prikaži več bil tudi na dan smrti in tega se več niti ne omenja. Vedeli so pa odvetniki in iz tega stališča olajševalne okoliščine so tudi uspeli znižati kazen na 6 let. Prav ali ne prav , pač o tem odločajo sodišča. Narobe pa je potem , da ima tak človek možnost preko politike postati poslanec ali še kaj več.

• maček 00:16 20.avgust 2026.

Trapec,vsi vozniki so na drogo in alku in se jim t šteje v olajševalno okoliščino.

• Fantodfare 14:46 19.avgust 2026.

če vstran spravi dilerja bi pe moral dobiti nagrado od države,,, Ampak od vsega imajo največ prav politiki, ki so si s šutarjevim zakonom pridobili politične točke in ostali v parlamentu

• Toma 12:26 19.avgust 2026.

Torej je vesel, da je tako malo dobil da se ni pritožil na višjo instanco.

• Janez_533 12:31 19.avgust 2026.

Če je pa sklenil dogovor!!! Zakaj hudiča bi se potem pritoževal?

eeee 12:51 19.avgust 2026.

Ocitno tožilstvo zelo nizko vrednoti clovesko živleje, kajti max kazen za to kd (124/2 KZ-1) je 15 let. Druga razlaga je, da je imelo v rokah preslabe karte in se je raje pogodilo za drobiž kot da bi mu primer ...prikaži več na sodišču padel in sploh ne bi dobil nič.

mahatma2 10:56 19.avgust 2026.

Če bo pomiloščen po kakšnih 4 letih ni nemogoče , da bo čez 6 let predsednik DZ tako kot je danes Stevanović . Verjetnost ni niti velika ni pa nemogoče , glede na stanje Slovenije , ki jo vodi greznična vlada.

Leon 14:05 19.avgust 2026.

Zločinci nosijo križ okoli vratu !

• francisca1 11:02 19.avgust 2026.

Ne pravi, da je vlaganje slabo, ampak naredil sem veliko napako, ko sem izgubil svojo naložbo na lažni investicijski platformi. Po prijavi lokalnim oblastem ni bilo odgovora, vendar sem po tem, ko sem se obrnil na to ekipo za upravljanje ...prikaži več sredstev pri Trustwavehackerstech @ gmail com, uspel povrniti svojo naložbo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.