Res škoda. Uroš je na tej oddaji gradil kariero in pričakoval svetovno slavo neslutene razsežnosti. Glede na to, da je po moje tudi politično opredeljen, vsaj po moji presoji iz daljne zgodovine. ko je Arharja v tekmi z Jankovičem vprašal… ...prikaži večašal koliko ima plače, bi lahko odšel na TV1, da ga na POPu ne bi preveč zajebavali.
Če režejo oddajo najbolj cenjenega poptv novinarja, je samo dokaz kako slabo finančno stojijo..Naj kar vse oddaje ukinejo in služijo samo z oglaševanjem. To je edino, kar znajo..
Raje naj kak njihov kao resničnostni šov ukinejo. Tisto kuharsko tekmovanje naprimer
Slak je samovšečni nakladač kot Požar . Nikoli ne bo novinar .
Res škoda. Uroš je na tej oddaji gradil kariero in pričakoval svetovno slavo neslutene razsežnosti. Glede na to, da je po moje tudi politično opredeljen, vsaj po moji presoji iz daljne zgodovine. ko je Arharja v tekmi z Jankovičem vprašal… ...prikaži večašal koliko ima plače, bi lahko odšel na TV1, da ga na POPu ne bi preveč zajebavali.
Ha, za, sedaj nam bodo pa Čehi ukazovali! A je to!
A je to,je Poljska in ne Češka!!!
Mogoče bo pa po zamenjavi vodstva postala ta TV bolj objektivna, nekaj se dela na tem.
Zanimivo bi bilo vedeti kaj ti misliš pod objektivno..Ti kar vašo objektivno Tv postajo spremljaj jim dosti gledalcev primanjkuje..
Če režejo oddajo najbolj cenjenega poptv novinarja, je samo dokaz kako slabo finančno stojijo..Naj kar vse oddaje ukinejo in služijo samo z oglaševanjem. To je edino, kar znajo..
V kolikor je Slak najbolj cenjen novinar ,potem lahko zaprejo štalco .
Leon👍 to je njihova ocena in takšen status ima..Kar si gledalci mislijo jih sploh ne zanima.
to je privat tv ... to ni rtv, da bi razglablal kako in kaj ... pa sej lahko ampak skrajano nepomebna informacija
Misliš Nova24TV , ki deluje kot KC TV katero oblikuje veliki vodja Kim Jong Un.
bedak
Dosadan kot driska.Samovšečnež.