Najbolje,da se pametnim,sposobnim,normalnim družinskim ljudem,patriotom...,ponaredi oziroma našunta psihiatra(pristranskega),da napiše neugodno mnenje z namenom očrniti in oblatiti posameznika... .Pol pa za premierja in ministra N'toko,Šami(notranji minister),Jaša Je-nulla pa za pravosodnega ministra... .AUUU!!! SNEMI, SAMO HOTU SM,DA SE MI PREDSTAVJO!!! AUUU!!! AAUUUUU!!!...… ...prikaži več. .Zlatkota za kakšnega kulturnega ministra... .Kam je "dogurala" Slovenija?
Aja,Bavčarja misliš.Tista profesorica od Urške Bačovnik je pisala mnenje. Ma ja Bavčar,Šrot,pa še kakšen.... .Na levi strani je kolona,ki ji ni videti ni konca ni kraja... .
Ne Janša je bil srčni bolnik, ko so ga zaprli in so ga potem leta 1989 tudi zaradi tega izpustili, ko so bile tudi zaradi tega demonstracije. Se še spomnim, kako je sodelovka takrat cvilila, dajmo se podpisat, da ga… ...prikaži več izpustijo, revež srčni bolnik, saj ga bodo še ubili reveža...
No se nisem nič podpisal, ampak sem rekel, da zaradi mene lahko zgnije v arestu. Čez kak teden ali malo več je pa ta srčni bolnik že plezal v Severni triglavski steni.
Kolk je šele mama prejokala,ko se jim je v familijo uštulil kriminalec in prodajalec frač in drugih obrambnih sredstev?
AU!! SNEMI!!! AUU!!! AAUUUU!!!!
ga. Bačovnik, pa se vam danes še zdi, da se potegujete za resnico?
tale Urška je pa vedno bol grda.....kot deska brez riti in brez jošk......v Ivana se spreminja.......
Ni se potegovala za nič.
Najbolje,da se pametnim,sposobnim,normalnim družinskim ljudem,patriotom...,ponaredi oziroma našunta psihiatra(pristranskega),da napiše neugodno mnenje z namenom očrniti in oblatiti posameznika... .Pol pa za premierja in ministra N'toko,Šami(notranji minister),Jaša Je-nulla pa za pravosodnega ministra... .AUUU!!! SNEMI, SAMO HOTU SM,DA SE MI PREDSTAVJO!!! AUUU!!! AAUUUUU!!!...… ...prikaži več. .Zlatkota za kakšnega kulturnega ministra... .Kam je "dogurala" Slovenija?
A se še spomniš kdo je ponaredil izvid o nekem srčnem bolniku ?
To mi ni znano.A to leti na JJ?
Aja,Bavčarja misliš.Tista profesorica od Urške Bačovnik je pisala mnenje. Ma ja Bavčar,Šrot,pa še kakšen.... .Na levi strani je kolona,ki ji ni videti ni konca ni kraja... .
Ne Janša je bil srčni bolnik, ko so ga zaprli in so ga potem leta 1989 tudi zaradi tega izpustili, ko so bile tudi zaradi tega demonstracije. Se še spomnim, kako je sodelovka takrat cvilila, dajmo se podpisat, da ga… ...prikaži več izpustijo, revež srčni bolnik, saj ga bodo še ubili reveža... No se nisem nič podpisal, ampak sem rekel, da zaradi mene lahko zgnije v arestu. Čez kak teden ali malo več je pa ta srčni bolnik že plezal v Severni triglavski steni.