Ne vem, če je to sama hotela..Btw tudi njen sin je preživljal težko obdobje..Tudi Janez je svoje kazal pa ni bilo takšnega odziva. Za reševanje obolelega otroka iz Grčije je uporabil kar vladno letalo. In nihče si ni drznil vprašati,… ...prikaži več, kdo je to plačal..
Volitve se bližajo, pa se je spomnila, da ima otroke , drugače pa sam z ljubimcem v tople kraje na fjuks, še posvojeno opico naj slika pokaže, pa malo zapleše.
Sem mislil da bo proslavljali ramadam ne pa božiča glede na to da je zelo proti cerkvi. Kaj pa tretji otrok nima še veljavnega pasuša da bi prišel iz Afrike?
Pa dobro koga zanimajo njihovi sinovi,pa hčere pa očetje in mame nej si odpre privatni album pa naj lista groza vseh groza kok so nismo padli čakamo Golobovo vanilijo čeprav so že bili pa naj še enkrat pred volitvami fuj
Ob mami kot je Urška je najbrž normalno življenje popolna fikcija....Razen če je popolnoma shizofrena, ena v parlamentu in druga doma....Za otroka je uravnoteženo okolje zelo pomembno.
Lahko si uravnotežiš okolje, če imaš poleg lastne stranke še varuško lastnih otrok, kar iz poslanskih klopi..Je pa morala iti v drug volilni okraj, da je bila izvoljena. Janez ji je vse zrihtal..
Po zreziranih, laznih anketah levuharjev naj bi bila med tremi najbolj priljubljenimi politiki. Verjel bi anketam, ce bi ankete meriile sprevrzenost in zblojenost...
Kaj ji je treba razkazovat otroke? Kaj pa vse tiste brezimne mame z bolnimi otroki? Bolano!!!
Ne vem, če je to sama hotela..Btw tudi njen sin je preživljal težko obdobje..Tudi Janez je svoje kazal pa ni bilo takšnega odziva. Za reševanje obolelega otroka iz Grčije je uporabil kar vladno letalo. In nihče si ni drznil vprašati,… ...prikaži več, kdo je to plačal..
Volitve se bližajo, pa se je spomnila, da ima otroke , drugače pa sam z ljubimcem v tople kraje na fjuks, še posvojeno opico naj slika pokaže, pa malo zapleše.
Upam, da ne poje zraven, ker bi lahko zuljančič padel v nezavest...
Budale trolaste primitivnosti vam ne zmanjka. Upam, da bodo volilci dodobra nagradili Janšev aktivizem..
Kaj ni proti cerkvi?
Kaj ni to njena osebna zadeva. ??
Ta ni normalna
... to že dolgo vemo...samo na žalost ona tega ne ve.
Sem mislil da bo proslavljali ramadam ne pa božiča glede na to da je zelo proti cerkvi. Kaj pa tretji otrok nima še veljavnega pasuša da bi prišel iz Afrike?
Jaz sem proti cerkvi in vsem ,ki delijo Slovence na NAŠE IN VAŠE !
Garancija morda pa avtor ni normalen, ki vam piše prispevke, da se lahko naslajate s vašim primitivizmom.
Jaz razkazujem psa, pa mačko,... Nepa otroke. Glupo do amena.
Ti pa pameten kot kletna postrižena ovca..
Bolje pameten kot ovca, kot biti debil.
Pa dobro koga zanimajo njihovi sinovi,pa hčere pa očetje in mame nej si odpre privatni album pa naj lista groza vseh groza kok so nismo padli čakamo Golobovo vanilijo čeprav so že bili pa naj še enkrat pred volitvami fuj
Jebemti, ko je Jajo kazal svoje potomstvo ste bili pa tiho brez komentarjev.
Ob mami kot je Urška je najbrž normalno življenje popolna fikcija....Razen če je popolnoma shizofrena, ena v parlamentu in druga doma....Za otroka je uravnoteženo okolje zelo pomembno.
Lahko si uravnotežiš okolje, če imaš poleg lastne stranke še varuško lastnih otrok, kar iz poslanskih klopi..Je pa morala iti v drug volilni okraj, da je bila izvoljena. Janez ji je vse zrihtal..
cigane pa komuniste že pobijajo; sam prašam ? ? ?
Po zreziranih, laznih anketah levuharjev naj bi bila med tremi najbolj priljubljenimi politiki. Verjel bi anketam, ce bi ankete meriile sprevrzenost in zblojenost...
Je pa zato Puklasti, vaš Jajo vedno pri repu..Kaj pa potem njemu merijo četudi ima lastno stranko 🐑🐏🐑🐑
Kot da nihče drug ne okrašuje doma, mislim, koga sploh zanima ta butara!!
Kaj misliš, da si frajer, da lahko žališ..Sramota je kar pišeš..
velikost smreke pa premosorazmerna njeni plači. A Bor pa ne sodeluje v tej družinski intimi? Njega ma sam za fuk po skretih al kako?
Imaš pa sam hude frustracije, če ji še telesne ljubezni ne privoščiš
Nimam, samo poznam bivšo soprogo Anito in se mi neumen zdi, ko bo prijajcal nazaj v njeno hišo, ko bodo volitve mimo