kopija???Bolestno zurnal24.si!
žaljiv članek do Urške, vi pa trdite - skoraj kopija???? nobene podobnosti ne vidim, zelo različni oblekici!!
tudi jaz razen barve ne opazim drugih podobnosti...
Res sta si zelo slični, le da ima Kate daljše krilo.
edina podobnost, ki jo jaz vidim, je barva. vse ostalo je zeloooo različno...
pa še odtenek barve ni isti...
Sicer ne želim braniti Janševih, ampak ... A za vas je vsaka ženska, ki obleče rdečo obleko, kopija Kate?
Vi stvarno že ne veste, kaj bi pisali..toda to ni izgovor, da pišete bedarije.
Urška ima lepo postavo in ji prav vse pristoja. In naravno lepa je!
Kakšne neumnosti pišete. In kam bi ji naj bila podobna...hahaha..nekdo rabi očala...
JAZ VIDIM NEŠTETO PODOBNOSTI: obe imata oči, usta, nos, dolge lase, dolge noge, lep nasmeh... ne morem verjet da si jo je Urška drznila kopirat...
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
kopija???Bolestno zurnal24.si!
žaljiv članek do Urške, vi pa trdite - skoraj kopija???? nobene podobnosti ne vidim, zelo različni oblekici!!
tudi jaz razen barve ne opazim drugih podobnosti...
Res sta si zelo slični, le da ima Kate daljše krilo.
edina podobnost, ki jo jaz vidim, je barva. vse ostalo je zeloooo različno...
pa še odtenek barve ni isti...
Sicer ne želim braniti Janševih, ampak ... A za vas je vsaka ženska, ki obleče rdečo obleko, kopija Kate?
Vi stvarno že ne veste, kaj bi pisali..toda to ni izgovor, da pišete bedarije.
Urška ima lepo postavo in ji prav vse pristoja. In naravno lepa je!
Kakšne neumnosti pišete. In kam bi ji naj bila podobna...hahaha..nekdo rabi očala...
JAZ VIDIM NEŠTETO PODOBNOSTI: obe imata oči, usta, nos, dolge lase, dolge noge, lep nasmeh... ne morem verjet da si jo je Urška drznila kopirat...