Zadnji dve leti bi ga morali skrbeti otroci. Takrat je tudi šlo ZA OTROKE, ko so bile šole zaprte! Zdaj gre za hujskanje in njegove principe. Nerazgledano teslo!
mene pa skrbi njegova potreba po gledanju drugim v spalnice in kuhinje in seveda potrebi da se ostalim diktira kako naj živijo, namesto da bi se brigal zase in za svoje otroke.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Zadnji dve leti bi ga morali skrbeti otroci. Takrat je tudi šlo ZA OTROKE, ko so bile šole zaprte! Zdaj gre za hujskanje in njegove principe. Nerazgledano teslo!
Kaj če bi se on rajši zavzel za pravico otrok župnikov do normalne družine.
Aleš Primc, njegova hiša in pomoč starejšim.......http://24kul.si/ales-primc-in-njegova-hisa
mene pa skrbi njegova potreba po gledanju drugim v spalnice in kuhinje in seveda potrebi da se ostalim diktira kako naj živijo, namesto da bi se brigal zase in za svoje otroke.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎