Svet
18870 ogledov

Pred smrtjo prosil za pomoč, zdravnik mu je odgovoril: "Kaj zdaj vi mene kličete?"

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar luckyss
    luckyss 10:01 08.avgust 2022.

    Očitno je šel "stroki" raziskovalni novinar močno na živce....Bogovi v belem dobijo drisko in božjastni napad hkrati, če se kdo ne strinja z njihovim načinom dela ali o tem celo piše...

    • popokatopetl 11:15 08.avgust 2022.

      Ne vem ali gre za na splošno malomarni odnos do bolnikov ali do usmerjeno malomarnost do necepljenih? Avtoritativno zatrjevanje po telefonu da ni imunokomprimitiran nakazuje ta drugo.

    • popokatopetl 11:20 08.avgust 2022.

      Dejansko korona ni bila hudo tveganje za načeloma zdrave, je pa bila za ta "načete". Eni "imunokompromitirani" se niso hoteli cepit... Je sicer res da imajo najbrž mnogo večje tveganje za resne zaplete po cepljenju kot zdrava populacija, je pa ...prikaži več precej verjetno tveganje za zaplete pri koroni že znatno večje. In žal se če še tako paziš koroni na dolgi rok težko izogneš.

    • jakec1575 11:20 08.avgust 2022.

      To je bil najboljsi novinar indexa.hr. ki je redno razisloval hdz korupcijo. Sef urgence v splitu je pa hdz nastavljenec.

  • jakec1575 11:19 08.avgust 2022.

    Imam izkusnjo s splitsko kbc. Cim dlje od teh amaterjev. Da ti pa rece zdravnik, ah, hebi ga, ce nisi cepljen. Je pa visek. Imunsko kompromitirani namrec niso cepljeni. Skratka. Ce se vam v okolici splita kaj zgodi, helikopter ali ...prikaži več resilca do meje ali vsaj zagreba cimprej. Take osorne diletante lahko najdes samo v splitu.

  • oneh 09:59 08.avgust 2022.

    Malce čudno je vse skupaj navedeno. Če je bil sam preslaboten za pot v Dubrovnik, zakaj pa tja ni šel kdo drug in bi prinesel zdravilo v Split? Pa, če je že pred nekaj dnevi bil preslaboten za pot z ...prikaži več avtom bi potem, ko se mu je stanje še drastično poslabšalo sploh zmogel pot z rešilcem?

    • popokatopetl 11:13 08.avgust 2022.

      Kolikor razumem mu ga itak niso hoteli dat, to da ga sploh nimajo je najenostavnejši izgovor. Da bi moral bolnik potovat naokrog ali da naj bi mu svojci hodili po zdravilo ker ga bližnja bolnica nima je itq bolno.

  • Miro Novak 08:01 09.avgust 2022.

    Da je Hrvaški zdravstveni sistem kar "neki", je mnogim jasno. Dvakrat v življenju sem bil deležen njihove "pomoči" in obakrat razočaran. V drugem primeru je neko dekle ZARADI NJIHOVE MALOMARNOSTI umrlo. Sicer je pa tudi pri nas zmeraj slabše-toliko o ...prikaži večo medicinski etiki.

  • Luksi 10:13 08.avgust 2022.

    Občutek imam, da je bila to provokacija, ki se je ponesrečila, saj je vnaprej snemal pogovore, zato, da jih bo objavil in naredil zgodbo. Po mojem zato tudi ni šel v Dubrovnik, kjer bi lahko prejel zdravilo. Potem se mu ...prikaži več je pa zalomilo, saj je bila bolezen v hujši obliki, kot je pričakoval in se je slabo končalo. Naj počiva v miru, ostalim pisunom pa naj bo to opozorilo, da zna biti korona nevarna in ni potrebno pisati neumnosti za dobro branost ...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.