Slovenija
32 ogledov

Ustavil in ogrožal Kresalovo

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 09:25 10.september 2011.

    @črna...UVZ je bil od zmeraj nekaj posebnega...obnašajo se kot da nimajo dreka v riti...šoferja in varnostnika bi vrgu iz službe, psičko pa na Goli otok...sicer pa še malo, pa se sploh ne bo vedlo kdo je....kako že??????

  • zerorez 10:20 10.september 2011.

    Kar ste volili, to imate!

  • sweetdogs 10:50 10.september 2011.

    MAFIJA! Kam smo prišli! Zdaj bodo še nedotakljivi! V čuzo z njo! Okradla nas je vsaj za nekaj 10 milijonov €, ki jih je prelila v Pogačarjev žep. Od Pogačarja pa na skrivne račune v tujini...Še en uradniček, ...prikaži več ki bi rad bil pomemben!

  • roscha 21:27 10.september 2011.

    Toooooo. Najprej preveri koga ustavljaš, prekršek ni važen.Kdo ma jaca krwetena ovadit?!!PA JEBEMUMATER dost je tega, se gremo Libijo, a kaj? Zgubit itak nimamo kaj, razen novih 250 mio za dokapitalizacijo NLB. Ta komunistična golazen je ...prikaži več hujša in bolj zaščitena kot od titoistov 1945-91

  • boskre 22:07 10.september 2011.

    Ne morem verjet svojim očem, ko tole berem. Žalostno.

  • secufin 10:51 13.september 2011.

    Haloooo! Policist je opravljal svoje delo in sedaj naj bi ga za to kaznovali? Ta Kresalka je pa res freaky! Naši politiki se po Sloveniji vozijo, kot da bi bili na relly-ju! Zakaj pa ministri sploh rabijo varovanje? Se bojijo ...prikaži več tistih, katerim bi naj služili? ALi pa vedo, da so naredili toliko sranja, da se počutijo ogrožene!

  • McClain 08:33 10.september 2011.

    Katastrofa od te babe, cesar se dotakne je v sekundi problematicno. K sreci je ze kar potonla, se mal, pa ne bomo nic vec culi.

  • Fertel 21:51 11.september 2011.

    "Graff" Ja v mafijskih državah res policija ne ustavlja mafije, ki logično ima svoje šoferje. V normalnih državah pa morajo taki velikaši najmanj odstopiti in jih je sram pred javnostjo, če bi dirkali naokoli. Tam si tudi noben uradnik ne ...prikaži več bi upal komentirati zakonite policajeve odločitve. Ali so potem za elitneže zakoni dim? Pri nas kot je videti, so!Če je tisti Skrbinek res pisal nadrejenim, si je skopal jamo v katero bo sam padel, saj je nadrejenim s tem povedal, da ne spoštuje zakonitega dela policije. Bizarno, a ne... zgled naj bi bil, je pa čisto nekaj dru......

  • principiumnovum 08:16 10.september 2011.

    Skrbinek! Pod pogojem, da je vse tole res, kar sem prebrala v tem članku, naj vas bo sram! Kako si pa vi razlagate strokovno delo policistov? Čudim se, da se še niti eden od policijskih sindikalistov ni odzval na te ...prikaži več pritiske, ki jih je deležen ta anonimni heroj iz prometne policije. Prepričana sem, da bi morali po tem gospodu prometniku poimenovati vsaj kakšno šolo ali ulico. Samo zaradi takšnih junakov, kot je ta anonimni gospod policist iz prometne patrulje, Slovenija še ni postala v popolnosti mafijska država. Direktroju policije svetujem, da tega Skrbinka nemudoma zamenja, vestnega in poštenega gospoda policista, ki je imel toliko jajc (kar je pri Slovencih prej izjema kot pravilo), da se je upal posredovati, pa primerno nagradite. Takšen policist, kot je ta neznani gospod policist iz prometne policije, lahko tudi mene "po lastni presoji kaznuje" kadarkoli. Njemu bi popolnoma zaupala.

  • Method 09:55 10.september 2011.

    Ta policist si zasluzi pohvalo ter napredovanje ne grajo, ker je edn tistih , ki uposteva zakone neglede kiremu ministru politiku bi se priliznil .190 kmh na uro je velik prekrsek neglede na to gdo vozi avto zaradi varnosti drugih ...prikaži več udelezencev v prometu...Oni , ki se pritozuje da je bil voznik ustavljen si pa zasluzi odvzem izpita samo zato, ker neve da je 200kmh ogrozanje varnosti drugih udelezencev na cesti .

  • pilotko 07:27 11.september 2011.

    Ob takih zakulisnih igricah resnično ne moremo mimo dejstva, da imamo dvotirno državo. Prvo za nedotakljive lopove in drugo za rajo, ki jo taisti kaznujejo s par sto evri za vsako malenkost, tudi ko si brez prve pomoči v avtu.<br ...prikaži večr />Vsi pravijo, kaj pa bo drugače, če se zamenja oblast? Če bo nova z Janšo samo zajagala skorumpirano bando, ki se kot v primeru NPU masti na družbenih jaslih bo to že...ohoooo. S podatki bo večina poštenih in opeharjenih državljanov rada pomagala, ker teren marsikaj sliši in vidi. Samo naj se Janša ob teh barabah le pazi Krambergerjevega sindroma !!

  • graff 09:39 11.september 2011.

    V nobeni normalni državi na svetu aliu v EU,ne beležijo, da bi prometni policisti zaradi prekrška poiskusil ali celo ustavil vozilo v katerem se vozi varovana oseba. V Ameriki bi policista , pri takem poiskusu, varnostniki iz spremstva preprosto pihnili ...prikaži več na licu mesta. To kar se dogaja pri nas je štala in nekateri ne razumejo, kaj je varovana oseba in kakšen protokol jo varuje,ne glede kakak politična osebnost in kateri stranki pripada, zato vsem spodaj, ki se enačite z ministrico ali drugo varovano osebo, pozabite. Policista bi osebno nagnal iz policije, ker tak ,,muflon,, tam nima kaj početi, je pač potrebno ločiti plevel od zrnja.Naj dodam, da je bilo vse zrežirano za potrebe medijskega linča, poleg tega pa bi policist moral disciplinsko odgovarjati zaradi objave službenih in zaupnih dokumentov.

  • mirko 13:13 10.september 2011.

    Sedaj lepo vidimo iz tega primera, kakšni ljudje zasedajo visoke položaje v naši državi in na kakšen način si razlagajo enakost pred zakoni. Tega g.Skrbineka bi pa zaradi takšnega zagovora svojih podrejenih morali takoj zamenjat. Prav zaradi takšnih ljudi, kot ...prikaži več je g, Skrbinek se pri nas dogaja, da za elito ne veljajo takšni zakoni, kot so zapisani.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.