In v primeru da odvetnik ve da je njegov varovanec res naredil nekaj kar ga obtožujejo, bi moral biti tudi odvetnik obdolžen za soudeležbo na koncu, ali prekrivanje resnice.A ni to tako??? Na bruhanje mi greste res. Bog ne daj… ...prikaži več daj se začne govoriti z orožjem, med seboj se bomo potolkli. Takim in podobnim tudi denar ne bo pomagal. Zakoni si pišejo pokvarjeni ljudje zase ne za folk, folk ki zanje dela.
To je dokaz o povezanosti kongregacije za doktrino vere in prava ! Inkvizicija so jo imenovali.
Torej tudi, če je odvetnik lopov in brani drugega lopova, sta zaščitena??? Lopovi, dobrodošli v Sloveniji!
Lopovi za lopove. Če pa lopovom ne pomaga dovolj lopovski odvetniki imajo pa lopovi še Ustavno sodišče. Raja pa za 100 EUR v arest.
In v primeru da odvetnik ve da je njegov varovanec res naredil nekaj kar ga obtožujejo, bi moral biti tudi odvetnik obdolžen za soudeležbo na koncu, ali prekrivanje resnice.A ni to tako??? Na bruhanje mi greste res. Bog ne daj… ...prikaži več daj se začne govoriti z orožjem, med seboj se bomo potolkli. Takim in podobnim tudi denar ne bo pomagal. Zakoni si pišejo pokvarjeni ljudje zase ne za folk, folk ki zanje dela.
Lopovska posla ob pomoči US 5 - desnih domobrancev in 4 levih partizanov
..in neuravnovešenec duhec dragec.
In spet slika Janše, ki nima veze s tem člankom. Namalajte Kučana ali Jankovića, če si upate!
. no sj se mi je zdelo da je Bogov precej veliko
No, pa če boš zadovoljen, enako kot tvoj pleško
Ima...ima...ferlici, to so prave face
Pleško je samo tvoj in samo tvoj. Ja.
Jao to ustavno sodišče je pa tud en podn od podna. Zakaj se mu ne reče kr lopovsko sodišče?