Slovenija /slovenija/crna-kronika
144500 ogledov

Krvavi prazniki v Belih Vodah: Zakonca ustrelil in zažgal

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Facja 11:38 30.april 2025.

To so bili še časi, ko so naši policaji streljali in ubili morilce...danes pa jih ali spustijo ali pa ujčkajo po zaporih. Beda od države in beda od pravosodnega sistema.

• ferdopis59 13:04 30.april 2025.

Ja res je. Kmet je znal ločiti pleve od zrnja na njivi in plevel uničit. Dan danes pa je stanje takšno, da človeško pleve ustvarjajo politiki in bogataši ta si lahko prilastijo tuje imatje. V srednjem veku pa je to ...prikaži več delala cerkev in njeni hlapci vladarji. Žal je dan danes nekateri ljudje neznajo ločiti zrno od pleveli.

• McBobo 14:35 30.april 2025.

Že od nekdaj zagovarjam, da mi morala EU in Slovenija uvesti smrtno kazen. Po novem pa tudi evtanazijo za vse, ki ne zmorej ali nočejo več živeti. Dajmo jim pomagat.

• Miller 06:50 01.maj 2025.

Na praznični dan vam je to prvi članek na naslovnici... To moreš bit resen pacient

• valter677 17:54 01.maj 2025.

Joj, cel kup napak v opisani zgodbi. Sem eden izmed dveh planincev, ki ga je srečal pod Medvedovo jamo v lovskem bivaku, srečno pobegnil v dolino ter posredoval po telefonu ključne podatke policiji, ki so bili zbrani na parkirišču pri ...prikaži več gondoli. V tvoji zgodbi manjka glavni del. Policija je do takrat mislila, da ga ima v obroču na Veliki planini, on pa se jim je smejal s krvavške strani in poslušal tranzistor ni pa pričakoval dveh planincev, ki sta prišla iz zasnežene Kompotele 1989m.Več drugič.

• Staceyaa_1244 17:41 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

metod7 22:42 30.april 2025.

Predstavljajte si, kakšen udarec bi za palicajski ego bil, če bi jim Bajtarevič spizdil! Ma raje razbijejo pol policijskega voznega parka ali ubežnika ubijejo, samo da jim ne spizdi.

• valter677 17:27 01.maj 2025.

Oj joj en kup napak v zgodbi.Sem planinec

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.